Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ο Αστακιώτης γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης είναι ο νέος πρόεδρος του Τρικάρδου Κατοχής

      Με νέο πρόεδρο, τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη που θα πλαισιώσει το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο,  συνεχίζει την προσπάθειά του για ανάκαμψη ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος Κατοχής.
      Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης έχει Κατοχιανές ρίζες και είναι γιατρός στο επάγγελμα καθώς δραστηριοποιείται στον Αστακό Ξηρομέρου.
     Εμείς δηλώνουμε παρόντες και αρωγοί στην κάθε προσπάθειά του για να ανέβει ο Τρίκαρδος στη θέση που ανήκει και να πρωταγωνιστεί.....



     Έδειχνε πάντα το ενδιαφέρον του για το Σύλλογο και πίστεψε ότι ήρθε η ώρα με την πιο ενεργή συμβολή του να βοηθήσει την ομάδα. 
      Σαν κύριο στόχο έχει θέσει να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε τον σεβασμό και την αγωνιστική κυριαρχία όπως αρμόζει στην ιστορία του Τρικάρδου και της Κατοχής.

http://katochinews.blogspot.gr/

4 σχόλια:

  1. Καλη επιτυχια Γιαννη!Αυτες ειναι σωστες επιλογες καθε ομαδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα
    Ζήλεψε επειδή εχει ο Πανταζης τον αιολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ΧΑΧα 2:19 με τον κο Πανταζή με συνδέει μια οικογενειακή σχέση,ισχυρότερη από φιλία.Για όσους γνωρίζουν τον Γιαννη Τριανταφυλλάκη σαν άνθρωπο ξέρουν οτι ο φθόνος δεν τον χαρακτήριζε ποτέ (απεναντίας ένα τόσο τιποτένιο συναίσθημα αρμόζει σε έναν δειλό ανώνυμο ...μη ντρέπεσαι που είσαι λίγος ).Εννοείται οτι δεν έχω την οικονομική επιφάνεια του προέδρου του Αιόλου και ούτε θα την έχω
    Οι ομάδες δεν ανήκουν στους προέδρους ή τους παράγοντες,αλλά στην κοινωνία και στο άθλημα.Απλά το όραμα κάποιον ανθρώπων μπορεί να παρασύρει ένα χωριο...μια πόλη...ένα νομό ...μια χώρα.Θεωρώ οτι ο Αποστόλης έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα προσφέρει στο χώρο του αθλητισμού.Αρα αυτή η προσπάθεια αξίζει σεβασμού και συμπαράστασης και όχι ζήλειας.
    Με εκτίμηση
    Τριανταφυλλάκης Λ Ιωάννης
    Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο