Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Στην Πάλαιρο θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας

        Επιτέλους μετά απο 2 μήνες θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας, με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη του, στην Πάλαιρο, στις 30 Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Σπύρος Αχείμαστος.
       Όμως παρά τα πολλά θέματα, τα καυτά θέματα με τα Σκουπίδια της Ηλείας που έρχονται στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, με την Καταγγελία για προκλητική "φωτογραφική" προκήρυξη διαγωνισμού για τη πρόσληψη εργολάβου στα ΧΥΤΑ Παλαίρου, με την κατάληξη των λυμάτων μετά από επεξεργασία του βιολογικού καθαρισμού Παλαίρου, με τον σχεδιασμό για την άμεση και δραστική χρηματοδότηση των πληγέντων απο τη πρόσφατη πυρκαγιά, κ.α. δεν υπάρχουν στην ημερησία διάταξη. 
     Ας ελπίσουμε προ ημερησίας διάταξης ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αποστολάκης, ότι θα ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις προθέσεις και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση όλων των σημαντικών θεμάτων. 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10) στη Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου.

       Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Παλαίρου (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Σπύρος Αχείμαστος - σύμφωνα με την αρίθ.83/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), στις 30 Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.
2.Περί συγκρότησης Επιτροπής Τουρισμού Δήμου σύμφωνα με το άρθρο 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.  (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
3.Δημιουργία Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
(Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
4.Ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης. (Εισηγητής κ. Στούπας)..........5.Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών  (άρθρο 78 Ν.3852/2010). 
(Εισηγητής κ. Στούπας)
6.Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Αναστείλωση –ανάδειξη κινηματογράφου ΛΑΪΣ και μετατροπή του σε πολιτιστικό κέντρο Βόνιτσας».
(Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
7.Περιστολή κυνηγετικής δραστηριότητας και λήψη μέτρων για την διαφύλαξη των κυνηγετικών οργανώσεων. (Εισηγητής κ. Πάντας)
8. Έναρξη διαδικασιών κατάρτισης τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων
(Εισηγητής κ. Πάντας)
9. Περί λύσης σύμβασης της προμήθειας «Αποκατάσταση λειτουργικότητας Δημοτικών παιδικών χαρών Δήμου Άκτιου-Βόνιτσας».
(Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
10. Περί έγκρισης διενέργειας προμήθειας εκσκαφέα φορτωτή.
(Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
11.Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Επισκευή κτιρίου αποχωτητηρίων Γυμνασίου-Λυκείου Βόνιτσας».(Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
12.Περί προσδιορισμού θέσης τοποθέτησης  περιπτέρου.
(Εισηγητής κ. Πάντας)
13. Μετάθεση χρόνου για μηχανήματα ΧΥΤΑ.  (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
14.Αντικατάσταση μελών της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.(Εισηγήτρια κ. Σώζος)
15.Περί επιχορήγησης πολιτιστικών συλλόγων για το έτος 2015. 
(Εισηγητής κ. Σώζος)
16.Περί έγκρισης απολογισμού Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας  και Ανάπτυξης» για το έτος 2014. (Εισηγητής κ. Αποστολάκης Παντελής)
17.Ανανέωση εξουσιοδότησης συναλλαγών της Ταμειακής Υπηρεσίας με την Εθνική Τράπεζα.   (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
18. Αντικατάσταση μέλους Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
(Εισηγητής κ. Στούπας)
19.Έγκριση και ψήφιση δαπάνης για έξοδα φιλοξενίας – αναμόρφωση προϋπολογισμού. (Εισηγητής κ. Σώζος)
20.Περί έγκρισης επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού.
(Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
21.Περί μειώσεως λογαριασμών από Χρηματικούς Καταλόγους τελών άρδευσης, δικαιώματος βοσκής, προστίμων ΚΟΚ.  (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
22.Αιτήσεις για μείωση λογαριασμών από χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης.
(Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
23. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκής αγοράς. (Εισηγητής κ. Πάντας)
24. Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
(Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
25. Περί επιχορήγησης Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης».
(Εισηγητής κ. Αποστολάκης Παντελής)
26. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Αναπλάσεις Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας προς Άγιο Δημήτριο Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
27. Περί συγκρότησης Επιτροπής Αδελφοποιήσεων.
(Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
28. Διαγραφή απαίτησης Π.Υ. Φ.Π.Α. λόγω τριετούς παραγραφής.
(Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      

                  
* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΛΑΓΙΑ-ΠΕΡΑΤΙΑ-ΠΟΓΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΜΑΚΙ ΚΛΠ.....ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΗΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο