Αναζήτηση ΞηρόμεροNews. -Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο!

Από Αγρινιώτισσα, που είχε εξοχικό στα Παλιάμπελα έκλεψαν τα 245.000 ευρώ

        Οι άγνωστοι δράστες που μέχρι στιγμής αναζητούνται, εισήλθαν στην οικία της 60χρονης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 245.000 που ήταν σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι της σε ένα απλό σακβουαγιάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 60χρονη κατάγεται από το Αγρίνιο, είναι μόνιμος κάτοικος Αττικής και περιστασιακά επισκέπτεται το εξοχικό της στα Παλιάμπελα (στη Ρούγα, περιοχή Βαρκό). 

        Η επίσημη καταγγελία για την κλοπή των 245.000 ευρώ έφτασε στο Α.Τ Βόνιτσας τις βραδινές ώρες τις 27ης Ιουλίου 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες η κλοπή σημειώθηκε μεταξύ 26-7 και 27-7/2015, διάστημα στο οποίο το θύμα απουσίαζε από το εξοχικό του, που βρίσκεται στα Παλιάμπελα Βόνιτσας........

 
Οι άγνωστοι δράστες που μέχρι στιγμής αναζητούνται, εισήλθαν στην οικία της 60χρονης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 245.000 που ήταν σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι της σε ένα απλό σακβουαγιάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 60χρονη κατάγεται από το Αγρίνιο, είναι μόνιμος κάτοικος Αττικής και περιστασιακά επισκέπτεται το εξοχικό της στα Παλιάμπελα. Το Α.Τ Βόνιτσας διεξάγει την έρευνα της υπόθεσης.

http://www.agriniolike.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Ξηρόμερο αγαπημένο... Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;