Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Σκληρή επίθεση Κώστα Τριαντακωνσταντή κατά Κέντρου Μέριμνας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με πολλές αιχμές

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Άρθρο 99 Κώλυμα συμμετοχής στη συνεδρίαση:
1.-Δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος ή στην κατάρτιση αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου ή να συμμετέχει σε γνωμοδοτικά συλλογικά όργανα, τα οποία γνωμοδοτούν για θέμα που θα εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο, εφόσον ό ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό συμφέρον.
2.-Απόφαση που έχει ληφθεί κατά παράβαση της διάταξης αυτής είναι άκυρη. Ο σύμβουλος που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται  με την ποινή της αργίας , σύμφωνα με τα άρθρα 142 και 143.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
     Κάθε ημέρα που περνά το παραπάνω αίτημα καθίσταται αναγκαίο και μονόδρομος. Τούτο ενισχύεται και  από το γεγονός ότι τόσο η απερχόμενη αποτυχημένη Δημοτική Αρχή όσο και η τωρινή –παρότι σε ένα μήνα κλείνει ένα χρόνο θητείας- ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ τι ακριβώς παρέδωσαν οι μεν και τι παρέλαβαν οι καινούργιοι Δημοτικοί Άρχοντες.
Το ότι δεν το κάνουν δεν είναι  καθόλου τυχαίο.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    Μεθαύριο την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 και ώρα 7 το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου στη Πάλαιρο. Η Συνεδρίαση γίνεται μετά από δύο μήνες, παρότι ο κώδικας προβλέπει συνεδρίαση τουλάχιστο μία φορά το μήνα. Οι αρμόδιοι ας απολογηθούν για τους λόγους της μη συνεδρίασης.
       Το δέκατο έκτο (16) θέμα έχει τίτλο με θέμα: Περί έγκρισης απολογισμού Ν.Π.Δ.Δ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης για το έτος 2014. ( Εισηγητής κ Αποστολάκης Παντελής). Προηγήθηκε η συζήτηση στο ΔΣ του κέντρου, το πρακτικό της συνεδριάσεως  είναι το παρακάτω:.......




      Προκύπτει από το πρακτικό ότι το θέμα συζητήθηκε  εκτός ημερήσιας διάταξης και 24ο  θέμα στη σειρά. Η κοινή λογική λέει ότι τα μέλη του ΔΣ πήγαν απροετοίμαστα, χωρίς καμία προεργασία και χωρίς κανένα έλεγχο επί των πεπραγμένων. Το ΔΣ ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό  του 2014. Βέβαια απουσίαζαν ως συνήθως τα δύο  συγκεκριμένα μέλη του. Τις περισσότερες φορές ο κ. Κουτιβής και τις λιγότερες ο κ. Γερωκοστόπουλος.

      Ο Απολογισμός αυτός περιλαμβάνει δράσεις και διαχειρίσεις δύο ΔΣ λόγω της αλλαγής της Δημοτικής Αρχής την 1η Σεπτεμβρίου 2014. Το ένα ΔΣ με πρόεδρο την κ Βασιλάκου Πηνελόπη μέχρι την 31η Αυγούστου 2014 όπου τα μέλη της Αντιπολίτευσης πολλές φορές απουσίαζαν και όταν ήταν παρόντα τις περισσότερες φορές καταψήφιζαν και μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2014 με Πρόεδρο τον κ Αποστολάκη Παντελή που γίνονταν πάλι το ίδιο δηλ τα μέλη της αντιπολίτευσης είτε απουσίαζαν τις περισσότερες φορές ή καταψήφιζαν . Βέβαια όχι όλα.


     Και ενώ έτσι τα πράγματα συμπολίτευση-αντιπολίτευση (με εναλλαγή ρόλων και αλλαγή προσώπων) τα παρόντα μέλη υπερψηφίζουν τον απολογισμό.
 Τούτο μεν είναι περίεργο, εξηγήσιμο ίσως από τα παρακάτω. Παραθέτω ότι στοιχεία έχω. Δείτε σας παρακαλώ τα μέλη του ΔΣ του κέντρου. Είναι γραμμένα στο πρακτικό. Παρακαλώ μελετήστε τα στοιχεία και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

       Μέχρι την 31η Αυγούστου 2014 από  τα στοιχεία που έχω  είναι τα παρακάτω:
Από το μαγαζί της κ. Φραγκογιάννη Βασιλικής

       Προχωρούμε για το  Παιδικό σταθμό του Αγίου Νικολάου. Εργολάβος κ Καλογιάννης Δ Γεώργιος:
Εργολάβος κ Καταγής Παναγιώτης, με Αριθ πρωτ: 398/1-07-2014 έχουμε απευθείας ανάθεση στο έργο Χωματουργικές εργασίες Αυλείου Χώρου ΔΠΣ Αγίου Νικολάου
Το ποσό 1.599,00 ευρώ.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΠΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 17.600 ευρώ.!!!!!!

   Επισκέφθηκα το Παιδικό Σταθμό Αγίου Νικολάου. Είδα τον εξωτερικό χώρο και έβγαλα τα συμπεράσματα μου. Καλώ και σας Δημοτικοί Σύμβουλοι να πάτε στον Αγιο Νικόλαο να δείτε και  να σκεφτείτε. Στη συνέχεια βάλτε το χέρι στη καρδιά και ψηφίστε. Θα τα ψηφίσατε;

Μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι 31-12-2014 έχουμε τα παρακάτω:

   Μία από τους προμηθευτές καυσίμων για τους Παιδικούς Σταθμούς είναι η κ Τραυλού Κασσιανή. Έχουμε τα παρακάτω εντάλματα:
      Από 1-9-2014 μέχρι το τέλος του 2014 έχουμε τα παρακάτω εντάλματα σε προμηθευτές και εργολάβους. ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Οι δύο τελευταίες δαπάνες  ποσού 22.331 ευρώ έχουν αποδέκτη την Α.ΝΑΙ.Τ, εταιρεία σε καθεστώς υπό εκκαθάριση.

Τα υπόλοιπα ποσά αθροιστικά είναι 98.000  ευρώ περίπου. Δεν περιλαμβάνονται  οι δαπάνες για τη σίτιση των παιδιών των παιδικών σταθμών για ευνόητους λόγους.

Προχωρούμε παρακάτω:
Από 1-9-2014 μέχρι Σημερα

ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ότι για  λιπάσματα για τα γήπεδα  πληρώσαμε  6.000 ευρώ!!!!!. Έγινε ανέκδοτο σε ολόκληρο το Δήμο. Με το ποσό αυτό να αντιστοιχεί σε τριακόσια τσουβάλια λίπασμα θα λιπαίναμε όλα τα γρασίδια του κάμπου Παλαίρου- Πογωνιάς. Αυτό θα το ψηφίσετε;

Τα δύο μαγαζιά του Αγρινίου πήραν συνολικά 20.483 ευρώ. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η τοπική αγορά. Θα το ψηφίσετε;

     Αγαπητοί αναγνώστες από  επίσημο έγγραφο που πήρα από το κέντρο μέριμνας προκύπτει ότι κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο 52.000 ευρώ πήγαν για ενοικίαση τραπεζοκαθισμάτων τα περισσότερα από τον κ Βερύκιο. Βέβαια τρείς Δημοτικοί Σύμβουλοι της σημερινής πλειοψηφίας το ανεβάζουν σε διπλάσιο και πλέον νούμερο. Θυμάστε Δημότες, το έλεγαν προεκλογικά.

Προχωρούμε παρακάτω:
     Για το κ. Τζεφριό έχουμε και το χρηματικό ένταλμα 159Γ (1-7-2-15) ποσού 4.988,88 και για το κ. Αχιλλέα Λεων. Ζαφειρούλη το χρηματικό ένταλμα 62Γ ποσού 999,99 ευρώ.
       Τα παραπάνω χρηματικά εντάλματα αναφέρονται σε καθαρισμό περιβάλλοντος χώρου και διάνοιξη-καθαρισμό αυλάκων γύρω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βόνιτσας.   ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ   8.000 ευρώ !!!!!!

Επισκέφθηκα το Ποδοσφαιρικό Γήπεδο της Βόνιτσας. Είδα τον εξωτερικό χώρο και έβγαλα τα συμπεράσματα μου. Καλώ και τους Δημοτικούς Σύμβουλους να πάτε στο  Γήπεδο της Βόνιτσας να δείτε και  να σκεφτείτε. Στη συνέχεια βάλτε το χέρι στη καρδιά και ψηφίστε. Θα τα ψηφίσατε;

Το συνολικό ποσό που αναφέρεται στο Γήπεδο της Βόνιτσας είναι πέρα από κάθε λογική και ανάγκη. Δείτε  παραπάνω και θα καταλάβετε.

 Βέβαια δαπάνες για χαρτικά υπάρχουν και άλλες.

      Η εταιρεία ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε έχει εισπράξει και πολλά άλλα χρηματικά ποσά τόσο από το Κέντρο όσο και από το Δήμο από οφειλές του 2014  και απευθείας αναθέσεις το 2015.
        Το πρόβλημα εδώ είναι ότι η Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πανταζή Παναγιώτα συμμετείχε και ψήφισε όλες τις αποφάσεις αυτές παραβαίνοντας το άρθρο του κώδικα που ανέφερα παραπάνω. Τούτο είναι πολιτικά και δεοντολογικά απαράδεκτο και οφείλει να παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσουν οι αρμόδιοι.

      Ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Τραυλός Σωτήριος  παραβίασε το άρθρο του κώδικα που ανέφερα παραπάνω το 2015. Οφείλει και αυτός να παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσουν οι αρμόδιοι.

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη,
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
-ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
-ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


7 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙ.Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΝΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΝΙΟΥΖ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ........ΑΚΟΥ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΑΒΕΡΔΑΣ!!!!!ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΚΟΥΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eχουμε και λέμε :
    Xρήματα που δίνονται με απευθείας αναθέσεις σε "ημέτερους" (π.χ. πεθερός Δημάρχου)

    Χρήματα που ξοδεύονται σε ένα βαρέλι δίχως πάτο ( γήπεδο το οποίο γήπεδο είναι φτιαγμένο στη μέση ενός βούρκου δίπλα στην θάλασσα, και ποτέ μα ποτέ δεν θα αντέχει το γκαζόν πάνω από ένα χρόνο)

    Χρήματα που αντί να διοχετεύονται στον πολιτισμό ( ανοικοδόμηση αίθουσας πολιτισμού,δημιουργία δημοτικού-θερινού κινηματογράφου κ.λ.π.) διοχετευονται σε αγορά τηλεοράσεων ( 2 τον αριθμό και DVD !!! αξίας 1500 ευρώ και βάλε !!)

    Ψάχνουμε με το κιάλι να βρούμε πολιτιστικές δράσεις (που δεν έχουν σχέση με τις γιορτές της προβατίνας και τα άλογα ) και δεν βρίσκουμε με τίποτε !!

    Ψαχνουμε να βρούμε γιατί ο δήμαρχος δεν διεκδικεί από τον ιδιώτη καταπατητή της πλαζ της Αγίας Παρασκευής και ο δήμαρχος ασχολείται με τα σφαγεία της Κατούνας που ΔΕΝ θα γίνουν ποτέ.

    Ωιμέ ...την έχουμε βάψει άγρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!
    Η χώρα χρεοκοπεί, οι ουρές στα ΑΤΜ συνεχίζονται, οι συνταξιούχοι δεν έχουν λάβει όλη τη σύνταξη τους, έχει ακυρωθεί κάθε έννοια επιχειρηματικής δραστηριότητας και οι συνδημότες μας ζουν έκτακτες καταστάσεις. Την ώρα δηλαδή που η χώρα χρεοκοπεί, η Δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας αμέριμνη, συνεχίζει την «τακτοποίηση φίλων και κολλητών».
    Συγκεκριμένα, ο πολιτισμός στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας μόνο τις τελευταίες μέρες έχει κοστίσει στους δημότες του, ως:

    -Μουσική βραδιά Βασίλη Λέκκα και Γεράσιμου Ανδρεάτου: 1.845,00 ευρώ
    -Θεατρική παράσταση «Το όνειρο ενός γελοίου» στη Βόνιτσα: 1.722,00 ευρώ
    -Πατάρι για την διοργάνωση θεατρικής παράστασης στην Παλαιρο: 615,00
    -Θεατρική παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» στο Θύρρειο: 2.500,00 ευρώ
    -Χορευτική εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου Η Θεοτόκος: 1.814,88 ευρώ
    -Μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Αττικής στην Κατούνα: 1.065,00 ευρώ
    -Μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Αττικής στο Μοναστηράκι: 1.465,00 ευρώ, κ.α.

    Όταν οι συνδημότες μας δεν έχουν ψωμί, στέγη, φάρμακα, υγειονομική περίθαλψη και σε έναν δήμο όπου η ανεργία σαρώνει, ο πολιτισμός κοστίζει και μάλιστα πολύ ακριβά….
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
    (όπως λέει κι ο Τριαντακωνσταντής….)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιο γήπεδο στη Βόνιτσα μιλατε...μονο γήπεδο δεν είναι.. ..Λιβάδι είναι για να βοσκει τα γελαδια του ο Σακιας....είναι ποτέ δυνατον να. γινει χλοωταπητας μεσα σε βαλτο;γιατι εκει που είναι το γήπεδο είναι μόνο βαλτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς ανώνυμο των 11 & 25

    Δηλαδή ο Λέκκας και Ανδρεάτος δεν θα κοστίσουν Τζάμπα ;;

    όσο για την ορχήστρα εργαζομένων ΟΤΕ ...τόσες φορές ο Κασόλας του παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα στην Αθήνα να μιλήσει ο κάρυ προεκλογικά ....εεεε...να μην κάνει και αυτός (ο κάρυ ) μια ευγενική προσφορά 2.500 περίπου ευρώ για τις συναυλίες σε Κατούνα και Μοναστηράκι.

    Άσχετο γιατί η συναυλία στο Μοναστηράκι ήταν ακριβότερη σε σχέση με αυτή της Κατούνας ...μήπως έχει σχέση με το υψόμετρο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πόσο κόστισε το χορευτικό? συντηρεί ή όχι τον ιδιωτικό χορευτικο σύλλογο? πόσο λίπασμα χρειάζεται το πλαστικό γήπεδο της Παλαίρου? τα 500άρια και 600άρια που πήγαν στους ανάπηρους για καθαρισμό από την τσέπη μας δεν βγήκαν? παντελή καταλάβαμε όλοι γιατί χτυπούσες τον μετέπειτα φίλο σου καργιόλη σαν νερωνας. ζήλευες. τώρα που είσαι μέσα κάνεις αυτά που κατηγορούσες τότε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΓΓΕΛIΩ ΧΡΗΣΤΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 1.800 ΕΥΡΩ.AYTH ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ <> Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 1.800 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ, ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΝ Κ.ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.....
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ,ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ (800,00 ΕΥΡΩ) ΕΙΧΑΜΕ . ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΡΟ ΣΤΗ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ (1.800 ΕΥΡΩ) ΕΙΧΑΜΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΣΤΗ ΘΕΟΤΟΚΟ ΕΙΧΑΜΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΤΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο