Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ο Αποστόλης Πανταζής ως Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου χαρίζει το μισθό του

         Φωτεινό παράδειγμα ο Αποστόλης Πανταζής δίνει όλο το μισθό του, σαν Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου, για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του δήμου, για θέματα υγείας και αθλητισμού καθώς επίσης σε κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

      Στη δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου, υπάρχει ένας αλτρουιστής, που χαρίζει το μισθό του για τις ανάγκες των δημοτών. Πρόκειται για τον Αποστόλη Πανταζή ο οποίος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους τους αιρετούς και όχι μόνο, μιας και μας αποδεικνύει ότι είναι πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός.
Η ανακοίνωση: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
        Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου Κος Πανταζής Απόστολος δηλώνει ότι χρήματα της αντιμισθίας του ως αντιδήμαρχος θα χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του δήμου, για θέματα υγείας και αθλητισμού καθώς επίσης σε κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς......



     ...Δηλώνει επίσης ότι θα υπάρχει ενημέρωση των δημοτών για κάθε έργο που θα δημιουργείται από τα χρήματα της αντιμισθίας.

10 σχόλια:

  1. Μπραβοτου ομως θα ηθελα να του ενημερωσω οτι πριν λιγες μερες καποιος εθεσε θεμα στο να κλεισει το γυμναστηριο που λειτουργει στη παπαδατου καποια χρονια τωρα. Ελπιζουμε αυτα τα λαμογια που ηπαρχουν με τετοιες αποψεις να τους παρετε τα καφαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σου το παράδειγμα σου μακαρι να ακολουθούσαν και αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι η πολιτικη για αυτόν τον ανθρωπο δεν ειναι επάγγελμα ,δεν ειναι αυτοσκοπός ,δεν ειναι εγωισμός ουτε σταδιοδρομία ,ειναι δραστηριότητα ,έργο ΠΡΟΣΦΟΡΑ και αποδεικνύεται έμπρακτα .Πανωραια Ν Πανταζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας ανθρωπος που εδωσε και θα δωσει λεφτά στο δημο εκτος τα εργα. Κ ειναι μονο η αρχη μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι το παράδειγμα του να το ακολουθεισουν και άλλοι μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ .ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 10.32 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ .ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΗΖΗΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εν ετει 2014 ενας ανθρωπος που κατηγορηθηκε στο μεγιστο απο τους συμπολιτες του για την επιλογη του να ειναι αυποψηφιος στις εκλογες .. απεδειξε με πραξεις το λογο που ασχοληθηκε με τα κοινα... Αποστολε . χαιρομαι γιατι εσυ σεβαστηκες την ψηφο μου.. και χαρη σ εσενα ο Αστακος και το Ξηρομερο θα εξελιχθουν ...
    πολλα συγχαρητηρια για το ηθος σου, την ταπεινοτητα του χαρακτηρα σου.. την αληθινη σου αγαπη για τον τοπο.. να σ εχει ο Θεος καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙΙΙΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ-ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΑΛΑ...Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗ Κ ΚΑΤΩ...Ως ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΧΑΛΙΟΠΑΠΑΔΑΤΑΙΟΙ....ΩΣ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.....ΛΙΓΟ ΣΟΥΛΟΥΠΩΜΑ.........ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ Ν ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΚΕΙ ΖΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ......ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.....ΕΙΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ;OXI BEBAIA.O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΙΤΣΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο