Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Προσλήφθηκε η Ρέππα Μαργαρίτα, ως ειδική συνεργάτης για την επικουρία του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκη

        Προσλήφθηκε, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου (ορισμένου χρόνου), η νέα συνεργάτης του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη. 
      Σύμφωνα με τις σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” πρόκειται για την:  Ρέππα Μαργαρίτα του Σπυρίδωνα, ως ειδική συνεργάτιδα, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
    Η ανωτέρω θα παρέχει συμβουλές σε θέματα τηλεπληροφορικής, με ειδικότερα αντικείμενα σε SOFTWARE, ACCESS, SQL, τεχνολογία δικτύων, MS OFFICE, σχεσιακές βάσεις δεδομένων, διαχείρηση δικτύων και τεχνική υποστήριξη, WEB σχεδίαση ιστοσελίδων, κ.α. 

Δείτε την απόφαση: 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντες. Μια απόφαση γράφει και ποιό είναι το ποσό της "αμοιβής".
Πέστε το για να ξεβουλώσουν τα αυτιά μας.
Πόσα θα πάρει; Είναι δύο ή τρείς φορές τα χρήματα που πέρνει ενας πτυχιούχος;


Ανώνυμος είπε...

Η ΜΙΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΒΓΗΚΕ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η *ΒΟΜΒΑ* Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΡΙΒΑ!!!ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΟΔ ΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας πρέπει να θεσπίσουν κανόνες διαφάνειας, ώστε να μη διακυβεύεται το κύρος του από φαύλες συμπεριφορές. Για παράδειγμα να απαγορεύσουν στους δημοτικούς συμβούλους να προσλαμβάνουν ως συνεργάτες στο δήμο συγγενείς πρώτου βαθμού (γονείς, γυναίκες και παιδιά)…..

Ανώνυμος είπε...

Όχι υποχρέωση φίλε 9.13 απλά καπάρωσε το μηνιάτικο το 1,5 χιλιαρικάκι... ε τα παιδιά έχουν έξοδα σπίτι ανοίγουν. άλλωστε η Δρίβα είναι ο μπαμπάς 'εθελοντής προ ιστάμενος΄αλλά έχω την απορία
γιατί δεν έγινε εθελοντής εργάτης καθαριότητας ο Κωστάκης αλλά διευθυντής?
όσο για την μαργαρίτα τώρα το φροντιστήριο τι θα γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε… Σε μια εποχή όπου ο εφιάλτης της ανεργίας βυθίζει στην απελπισία μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων με προσόντα, είναι άδικο να προσλαμβάνονται ανίψια, βαφτιστήρια, γυναίκες και ξαδέλφια στελεχών της αυτοδιοίκησης….

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΘΑΝΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΚΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ….

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΙΕΣ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δλδ παρανόμησε ο Δήμαρχος ;
Την ίδια συναργάτιδα δεν είχε και στο παρελθόν ;
Ο ίδιος δεν πρέπει να επιλέγει τους συνεργάτες του ;

Καταλαβαίνω το πόνο του καθενός που έχασε τη κουτάλα. Τι να γίνει ; Ο Αποστολάκης φταίει για όλα. Δεν αξίζει να απαντάς στη μοχθηρία

Ανώνυμος είπε...

Θεωρει κανεις πως η Μαργαριτα Ρεππα που προσληφθηκε προσφατα ειναι καποια τυχαια η οποια μπηκε με καποιο μεσο χωρις να εχει τις καταλληλες ικανοτητες για αυτην την θεση..? Τα πτυχια που εχει κακομοιρηδες τα εχουν ολοι μαζι οσοι εχουν περασει απο αυτον τον δημο! Αλλα τι να πεις?τοσα ξερετε τοσα λετε. Παπαγαλακιαα! ακομα σας ποναει η ηττα του Μαιου! Καντε υπομονη τωρα αλλα 5 χρονια! Τα φιλια μου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, γράφεις για τα πολλά φτυχία. Αν μπορείς γράψε μόνο δυο, μας φτάνουν.
Θα έπρεπε να σκεφτείς ότι μέσα σαυτούς που μένουν απέξω αύριο θαναι και το παιδί σου. Ειναι ντροπή. δεν είναι τα 5 χρόνια που λες. είναι η ΝΤΡΟΠΗ .

Ανώνυμος είπε...

η Κα. Ρέππα ότι πτυχία και να έχει, από διδακτορικά στο harvard μέχρι απολυτήριο δημοτικού δεν θα έπρεπε καν να σκεφτεί να δεχτεί τη θέση από τη στιγμή που ο σύζυγός της είναι δημοτικός σύμβουλος. Όσο για τον Δήμαρχό. Εδώ πάει το "Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται αλλά να είναι και τίμια.".