Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

11 χρόνια φυλάκισης σε 44χρονο από τα Πηγάδια Ξηρομέρου για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης

         Σε ποινή έντεκα χρόνων φυλάκισης καταδικάστηκε χθες ο 44χρονος από τα Πηγάδια Ξηρομέρου που κατηγορούνταν για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης. Αξίζει να σημειωθεί πως η δίκη του διήρκεσε όλη τη μέρα, αφού ξεκίνησε το πρωί και η απόφαση ελήφθη στις 22:15 το βράδυ!
     Εις βάρος του 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 20-6-2013, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, όταν αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε σχέση για δύο χρόνια με μία 12χρονη (μέχρι τα 14 της) από τη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου.......

 
      Συγκεκριμένα σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, για αποπλάνηση ανήλικου, για βιασμό και για παράβαση του άρθρου 337 παρ. 4 του Π.Κ. (προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας), δηλαδή εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, τιμωρούμενα – κατά περίπτωση – σε βαθμό κακουργήματος ή πλημμελήματος.
       Αξίζει δε να σημειωθεί ότι κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 42χρονου με σκοπό την προστασία ανηλίκων, που τυχόν έχουν υπάρξει θύματα παρόμοιων εγκλημάτων, που τελέστηκαν από τον ίδιο δράστη, αλλά και στην προστασία τυχόν μελλοντικών θυμάτων του.

http://www.agrinioculture.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο