Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Σκληρή δήλωση του δημάρχου Μεσολογγίου για την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Νίκος Καραπάνος: «Μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα. Άφησαν έναν ολόκληρο νομό, χωρίς καρδιολόγο»

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος με αφορμή την κατάσταση που δημιουργήθηκε στα Νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου, τα οποία σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου έχουν μείνει, χωρίς καρδιολόγο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς σήμερα γινόμαστε μάρτυρες, ενός πρωτοφανούς γεγονότος. Στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου δεν εφημερεύει καρδιολόγος.
Δηλαδή ένας ολόκληρος νομός είναι κυριολεκτικά ακάλυπτος......

Καλώ τη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να διερευνήσει και να αποδώσει άμεσα ευθύνες σε αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή.
Ταυτόχρονα εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου, για ακόμη ένα γεγονός που αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας και του εμπαιγμού.
Αναφέρομαι στην στελέχωση της καρδιολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και συγκεκριμένα, στην επιστροφή του καρδιολόγου που είχε αποσπαστεί για ένα μήνα, όπως έλεγαν στο Αγρίνιο.
Η ανάκληση της απόσπασης, όχι μόνο δεν έγινε, όπως μας είχε δηλώσει, ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος αλλά αντίθετα σήμερα έγινε μετάθεση και μόνιμη τοποθέτηση του γιατρού, στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Επομένως ή ο κ. Γρηγοράκος μας κορόιδεψε ή τον κορόιδεψαν οι παρακάτω από αυτόν.
Πάντως κάτι σάπιο υπάρχει… με την κοροϊδία να μην έχει όριο…σε βαθμό που τίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.»1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο