Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πήγαν με... γουρούνι στο Χαρδούβελη οι μικροομολογιούχοι!

     Ενα ολόκληρο γουρούνι κρεμασμένο σε σίδερο «υπερίπτατο» πάνω από τους δεκάδες μικροομολογιούχούς που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να συναντηθούν με τον υπουργό Γκίκα Χαρδούβελη και να εκθέσουν τα αιτήματά τους.

Πήγαν με... γουρούνι στο Χαρδούβελη  οι μικροομολογιούχοι!

    Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις περίεργες εικόνες που μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες.
     Τελικά, εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων είχαν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Τάσο Αναστασάτο.
    Στην ανακοίνωσή τους για την κινητοποίηση, που έχει στόχο «να πεισθεί η κυβέρνηση να επιστρέψει τις οικονομίες που μας έκλεψαν και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του Ζαππείου για τους ομολογιούχους ο πρωθυπουργός της χώρας», οι μικροομολογιούχοι τονίζουν ότι «για τρίτη φορά θα γιορτάσουμε τη μέρα της αποταμίευσης σαν αποταμιευτές, που το Κράτος σε συνεργασία με τις τράπεζες, έκλεψαν τις οικονομίες μας. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αφήσει το πρόβλημα να ξεχαστεί, αρνούμενη να δώσει λύση, ελπίζοντας ότι κι εμείς θα παραιτηθούμε από την προσπάθεια να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα».....     Ανάλογη κινητοποίηση διοργανώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην Ι. Δραγούμη με Τσιμισκή, με πορεία διαμαρτυρίας στη συνέχεια των ομολογιούχων της πόλης προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο