Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Λαϊνά Κωνσταντίνου του Ιωάννη με τον συνδυασμό ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - πρώτα ο πολίτης''

Λαϊνάς Κωνσταντίνος του Ιωάννη
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
  

Γεννήθηκα στο Πρόδρομο το έτος 1964. Αποφοίτησα από το Λύκειο Αγρινίου. Είμαι παντρεμένος με την Τσελεπή Λαμπρινή και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά, το Χάρη φοιτητή στο Πολυτεχνείο της Σάμου, τη Χρυσούλα η οποία είναι μαθήτρια Λυκείου και τον Γιαννάκη μαθητή Δημοτικού Σχολείου......


Χρόνια τώρα ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μου. Εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος από το  1998 έως και σήμερα. Ασχολούμαι επαγγελματικά με την Βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.

Στις εκλογές είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘’ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – πρώτα ο πολίτης’’ και αρχηγό τον υποψήφιο δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη.


11 σχόλια:

  1. ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΚΚΑΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές.
    ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πιο πετυχημένος πολιτικός είναι εκείνος που λέει αυτά που σκέπτονται όλοι και τα λέει όσο γίνεται πιο δυνατά.
    Θεόδωρος Ρούζβελτ, 1858-1919 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κωστα ολο το ξηρομερο μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικα για το καλο του τόπου του.καλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. <>!!!
    ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
    Κ.Χ.










    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτοιχία!!!!!!!!!! Κ(Ν)Κ. Σ.Π.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...E einai ierosylia na apodwsoyme logia enos RUSVELT ston laina.Twra pisteuoume alithia oti einai me ton Retakia.An to elege prin ena mina sigoyra tha ekane kwlotoumpa meta.
    Kserei o kwstas apo kwlotoumpes.
    Kai gia osoys exoyn adynati kai epilektiki mnimi na thimithoun tis proigoymenes ekloges poy elege pws tha katevei gia dimarxos kai sto telos eidame ti egine...
    Xwria poy me ta trapezwmata eixe sfaksei to miso kopadi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή δεν άργησαν οι κακίες θα γράψω και εγώ την άποψη μου…! Λοιπόν αγαπητέ φίλε που γράφεις φραγκοχιώτικα να ξεκινήσω από την κολωτουμπα που ανεφερες, δεν νομιζω ότι είναι ετσι γιατι ο Λαινας δεν αλλαξε σε κατι τις απόψεις του για την πολιτική Σαμαρά και μετέπειτα της κύριας Κουμανδρακη που αποδείχτηκε καταστροφική για την περιοχή τα τελευταία χρόνια παρέμεινε σταθερά απέναντι τους , κάνοντας αγώνα και με ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους στο βωμό να φύγει το σύστημα Σαμαρά.! Κολοτουμπα είναι όταν εκφράζεις δημόσιο λόγο απέναντι σε κάποιον και ένα μήνα πριν τις εκλογές πας μαζί του όπως συμβαίνει στην περίπτωση πολλών…! ΕΔΩ Δεν έχουμε αυτό που λες και σίγουρα δεν είναι κολοτουμπα αν κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον για Δήμαρχος και στην συνέχεια αποσυρθεί. Τέλος κλείνοντας θα πω ότι ο Λαινας είναι από τα ποιο αξιόλογα άτομα ηθικό στοιχείο οικογενειάρχης και βαθύτατα γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης με έργο και αγώνες σε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια και δεν χωρούν κακίες αυτού του τύπου…!!! Όσοι λοιπόν τον ξέρουμε τον ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΤΟΜΠΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο