Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Απ. Κατσιφάρας: «Το ψηφοδέλτιό μας αντιπροσωπεύει κάθε γωνιά της Περιφέρειας με όραμα για την Δυτική Ελλάδα»

Τα βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» για τη νέα πενταετή θητεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συζήτησαν ο νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, δηλαδή αμέσως μετά την κατάθεση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο, του ψηφοδελτίου του συνδυασμού για τις Περιφερειακές Εκλογές 2014.
«Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιό μας που θα συνεχίσει έναν ακούραστο και επίπονο αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και τρεισήμισι χρόνια για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας» σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ελπίδας, ένα ψηφοδέλτιο από κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας, που αντιπροσωπεύει κάθε σημείο και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, αποτελούμενο από πρόσωπα δυναμικά, με όραμα, πίστη και αγάπη για τον τόπο μας. Συνεργάτες που θα συμβάλλουν καθοριστικά στη συνέχιση του στρατηγικού σχεδίου που έχει αναπτυχθεί για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που θα συνεχίσουν να διεκδικούν πόρους από την κεντρική εξουσία προς όφελος όλων των κατοίκων και κυρίως για την ανάπτυξη και στήριξη του πρωτογενή τομέα, του τουρισμού, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της καινοτομίας, της εκπαίδευσης, της υγείας, των ανέργων, καθώς και την ενίσχυση της εξωστρέφειας».
 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα για την Αχαΐα, το κλίμα και οι επαφές που έχουν καθημερινά οι υποψήφιοι με τους κατοίκους όχι μόνο στα αστικά κέντρα, αλλά και σε κάθε χωριό της Περιφερειακής Ενότητας.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος επεσήμανε πως τώρα ακόμη περισσότερο πρέπει να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες προκειμένου να αφουγκραστούν όσα τους απασχολούν.
«Στόχος μας είναι να πάμε παντού, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά. Να αναδείξουμε το έργο μας, να συζητήσουμε τις προτάσεις μας για το αύριο της Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» κατέληξε ο επικεφαλής του συνδυασμού Απ. Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο