Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Περιοδεία της υπ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνας Σταρακά σε Δ.Δ. Δοκιμίου – Καλυβίων – Αγγελοκάστρου(Πολλές φωτό)


Συνεχίζει τις καθημερινές της επαφές με τους πολίτες σε κάθε γωνιά της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Χριστίνα Σταρακά.
Η κυρία Σταρακά ξεκίνησε τις περιοδείες της μαζί με το κλιμάκιο των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων και η αρχή έγινε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Δοκιμίου, Καλυβίων και Αγγελοκάστρου όπου και συναντήθηκε με κατοίκους.
Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαιτέρως θερμή και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τι έχει άμεση ανάγκη το κάθε δημοτικό διαμέρισμα.
Παράλληλα τους ενημέρωσε τόσο για τα έργα που έχουν γίνει από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσο και για τον σχεδιασμό της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου ειδικά για την Αιτωλοακαρνανία.
Οι συναντήσεις της κ. Χριστίνας Σταρακά, αλλά και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζονται καθημερινά σε κάθε γωνιά και σημείο, σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα και χωριό ώστε οι πολίτες να έχουν άμεση επαφή και επικοινωνία για να μεταφέρουν με αυτό τον τρόπο τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 29 Απριλίου η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά θα βρίσκεται μαζί με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στα Δ.Δ. Αβοράνης (18.30’), Παραβόλας (19.00’), Καινούργιου (20.00’) και Παναιτωλίου (21.00’).
 
Αύριο Τετάρτη 30 Απριλίου το κλιμάκιο θα βρίσκεται στα Δ.Δ. Παντάνασσας (18.00’), Μυρτιάς (18.30’), Αγίας Σοφίας (19.00’), Θέρμου (19.30’).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο