Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ, ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ - για ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ...

Σταθερός σε αρχές και αξίες, περισσότερο ενεργός πολίτης όταν κλείνουν οι προβολείς και τα μικρόφωνα με τις προεκλογικές φανφάρες , γνωρίζοντας πως κανείς δεν περισσεύει στη μάχη ενάντια στους πολιτικούς δεινόσαυρους που έχουν κατασπαράξει αυτό τον τόπο, συντάσσομαι στο αγώνα που κάνει η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών προκειμένου να..... 

αλλάξει αυτή η καταστροφική πορεία που έχει πάρει ο τόπος …. Θα είμαι υποψήφιος με την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών και τον Ηλία Γεωργαλή γιατί πρέπει να αλλάξουμε πορεία !!!!

8 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία φίλε Θανάση! Ένας από τους πιο αξιόλογους και ειλικρινείς ανθρώπους που έχει γεννήσει αυτός ο τόπος. Φαίνεται και από τη δήλωση υποψηφιότητας, μακριά από κοινότυπες δηλώσεις καρμπόν... Κρίμα που δεν έχεις πια το μπλογκ σου. Θα ήταν τόσο χρήσιμο στον καιρό της υποκρισίας που ζούμε...
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Κούστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Δ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειλικρινά Θανάση , μέσα απ΄ την καρδιά μου ,καλή επιτυχία. όμως πλεύση πορείας είναι λίγο δύσκολο να γίνει με επικεφαλής κάποιον που ζητάει για 3η φορά την ψήφο από την κοινωνία του Αστακού και όταν δίνεται , την σήμερον ημέρα, επίσημα χρίσμα από ένα κόμμα.
    Φυσικά η 2η Κυριακή θα καθορίσει οριστικώς το αποτέλεσμα και θα δείς αμφοτερίζουσες μάζες να τρέχουν να στηρίζουν τον/την 1ο σε σειρά ψήφων και θα εκπλήσσεσαι . Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία του Ξηρομέρου την οποία ΖΕΙΣ στο πετσί σου χρόνια τώρα προσωπικά και επαγγελματικά .
    Ενας φίλος σου που πέζαμε μαζί στην Γκαρκάση στα Βλυζιανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΤΙΝΑΚΙ ΘΑ ΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φίλε 10:08 έχεις απορία για το τι θα κάνουμε στο δευτερο γύρο βλέπω .. στην αρχή λέγατε θα κάνετε περίπατο απέναντι στην ντίνα.. μετά παίξατε και ξανα παιξατε το μεγάλος σας ατού τον κ Πανταζή. τώρα έχετε αγωνία για τους ψήφους της συμπολιτείας.. έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και καλά θα κάνετε να αρχίσετε να σκέπτεστε τι θα κάνετε εσείς στο δεύτερο γύρο !!!
    Ζαρκαδουλας Θανασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θανάση καλημέρα. Λάθος έχεις καταλάβει. λέγοντας 2ο γύρο δεν κατατάσσω- ονοματίζω κανενα συνδυασμό . Απλά θέλω να πώ οτι οι ψηφοφόροι των δυο επιλαχόντων συνδυασμών αλλά και οι του 2ου στη σειρά θα τρέχουν... να δώσουν διαπιστευτήρια στον συνδυασμό που θα έχει το προβάδισμα.Ελπίζω να εγινα κατανοητός και, συγνώμη αν με το να λέω την αλήθεια , οτι ο επικεφαλής που ζητάει για τρίτη φορά την εντολή απ΄το λαό του Αστακού δεν πείθει και γιαυτό υποθέτω θα έχεις πειραχτεί. Το ίδιο ισχύει και για αυτόν με τόοοσο εύκολα με κατατάσεις ...και ο οποίος ζητάει απο την Αλυζία 4η φορά εντολή. όπως και νάχει και πάλι σου εύχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θανάση συγχαρητήρια για την απόφαση σου.
    Και στα δύσκολα παρών.
    Μάντζαρης Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ στη Συμπολιτεια κ ο αδερφός σου υποψήφιος με το γαλουνη .ωραία πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο