Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Τέλος εποχής για το "ΚΑΦΕ ΠΡΟΒΑΤΟ" στην Παπαδάτου

 


Μετά από πέντε χρόνια συνεχούς λειτουργίας κλείνει στην Παπαδάτου Ξηρομέρου το "ΚΑΦΕ ΠΡΟΒΑΤΟ". Οι ιδιοκτήτες μας έστειλαν μία επιστολή που μας συγκίνησε, ο αγώνας των ανθρώπων αυτών για μία ζωή στον τόπο που τόσο αγαπούν, οι δυσκολίες που συναντούν και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτές.
Θα θέλαμε αφού τους ευχηθούμε καλή δύναμη σε ότι έχουν αποφασίσει, να δημοσιεύσουμε αυτούσια την επιστολή τους.
Η επιστολή:
"Ευχόμαστε σε όλους εσάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ στα σπίτια σας!!!! Μ ε αυτή την επιστολή ιδιαίτερα συγκινημένοι, αρκετά πικραμένοι και με βαθιά απαγοϋτευση για το όνειρο που χάθηκε.
Εάν δεν μας γνωρίζετε θα θέλαμε να σας συστηθούμε είμαι ο Σπύρος Σκεπετάρης και η γυναίκα μου Ευδοκία Κολλιού. Μαζί πριν από πέντε χρόνια πήραμε την μεγάλη απόφαση να φύγουμε από την "πόλη" με τα δύο παιδιά μας, και να έρθουμε στο χωριό στην Παπαδάτου Ξηρομέρου για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας, για μία πιο αξιοπρεπή ζωή.
Ονειρευτήκαμε να ανοίξουμε ένα μαγαζί, ένα μαγαζί διαφορετικό από τα υπάρχων, με πρώτο μας μέλημα την ποιότητα, την καθαριότητα και το σεβασμό σε κάθε πελάτη μας. Ήρθαμε με μεγάλο κόπο ανοίξαμε αυτό το μαγαζί, χωρίς καμία οικονομική άνεση.
 

Βλέπετε δεν βρεθήκαμε σε αυτή τη ζωή με "μάγια", αλλά με δανεικά και μεγάλες στερήσεις αυτό το μαγαζί άνοιξε και ναι πήγε πολύ καλά, τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια, εδώ θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίξατε με τόση αγάπη, που μας τιμούσατε με την παρουσία σας, που μας επιλέγατε για τις χαρές μα και για τις λύπες σας.
Ήσασταν εδώ ακόμη και όταν η κρίση έφτασε στο χωριό μας, σε κάθε εκδήλωση που οργανώναμε και μας στηρίζατε πάντα.
Δυστυχώς στην ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε, ....σοβαρά προβλήματα υγείας ήρθαν στο σπίτι μας και έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε. Μετά βίας πλέον αυτό το μαγαζί παρέμενε ανοιχτό. Βλέπετε η κρίση έφτασε και στο χωριό και ενώ οι πλειονότητα των Παπαδαταίων αντιλαμβανόταν την κατάσταση μας υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που το μόνο που τους νοιάζει είναι το προσωπικό κέρδος.
 
Δεν θα θέλαμε να το αναλύσουμε οι περισσότεροι που μας ξέρουν γνωρίζουν το πόλεμο που είχαμε.....
Φτάσαμε λοιπόν στην δύσκολη στιγμή να κλείσουμε αυτό το μαγαζί που τόσο αγαπήσαμε λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας παρέχουμε πλέον αυτά που ονειρευτήκαμε."
 

3 σχόλια:

  1. Κριμα ηταν πολυ ομορφο στεκι Καλη τυχη σε οτι κανετε απο δω και περα παιδια οσο για το χωριο μας Καλυνηχτα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο λογος ειναι θέμα υγειας, καλή σας τυχη παιδιά, οτι καλυτερο σας ευχομαστε και περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. krima re gamwto kai htan to steki mas to kalokairi....kalh synexeia kwstas karapanos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο