Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η κοπή της βασιλόπιτας στην Ενορία Ζωοδόχου Πηγής στην Κανδήλα



        Σε μια όμορφη ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας από τις ενορίες Αγίου Ανδρέου και Ζωοδόχου Πηγής άνω και κάτω Κανδήλας (Δήμος Ξηρομέρου) μαζί με τα κατηχητικά σχολεία.
       Την κοπή της βασιλόπιτας των ενοριών πραγματοποίησε στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής, ο αρχιερατικός επίτροπος Κατούνας Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Τριάντης, ο οποίος μίλησε επίκαιρα αλλά και με πνευματικό ενδιαφέρον στους πιστούς ώστε να εμψυχωθούνε και να αναγεννηθούνε πνευματικά..........



  ....και παρέστησαν ο εφημέριος της Κανδήλας π. Ευφρόσυνος Γρίβας, ο καθηγούμενος της ιεράς μονής Αγίου Γεωργίου Αστακού αρχιμ. π. Ιερόθεος  Κοκκώσης και ο νέος ιεροδιάκονος Νικόδημος Ζαβογιάννης από τις Φυτείες.
      Ο ναός γέμισε και οι πιστοί πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα, απολαμβάνοντας εκτός απο την βασιλόπιτα, τα όμορφα τραγούδια, και την ευλογία και την χάρη του Θεού, η οποία απλώθηκε σε μικρούς και μεγάλους
      Τα παιδιά απέδωσαν με τις μελωδικές νεανικές τους φωνές επίκαιρα τραγούδια και χάρηκαν την απλή αλλά γεμάτη αγάπη εκδήλωση.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ




















1 σχόλιο:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο