Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: Ώρα ευθύνης για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως είναι το νερό!

Παναγιώτης Στάϊκος: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

     Επειδή δεν έχω μάθει στην ζωή μου να κρύβομαι, μπορεί η ευθύνη σύμφωνα με τον νόμο  να είναι στον κύριο Ναούμη και στον κύριο  Μπαρμπαρούση, οι οποίοι ήταν οι υπεύθυνοι, αφού τους είχα εκχωρήσει  αποκλειστικά  την αρμοδιότητα (πάλι σύμφωνα  με τον νόμο) και επειδή για μένα  πάνω από τους νόμους της πολιτείας υπάρχουν κάποιοι άγραφοι νόμοι, οι οποίοι  είναι πιο  ισχυροί από τους νόμους της πολιτείας:
    Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ολάκερη η ευθύνη   θα είναι δική μου  και μόνο δική μου!!!!
     Ας μη βιάζονται λοιπόν  κάποιοι φίλοι και η 21 Μαρτίου που θα γίνει το Δικαστήριο είναι πολύ κοντά, στο οποίο θα είμαι εκεί  και  δεν πρόκειται εμείς να ζητήσουμε καμιά αναβολή  και ας μην παίζουν με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως είναι το νερό...........



     Όπως  γνωρίζετε μία αθωωτική ή καταδικαστική απόφαση πρωτόδικα δεν έχει καμιά ουσιαστική αξία, αφού εάν είναι αθωωτική, ο Εισαγγελέας έχει δικαίωμα να ζητήσει Έφεση. Εάν είναι καταδικαστική για τον πολίτη, τότε εκείνος έχει δικαίωμα να ασκήσει  Έφεση.
      Εάν λοιπόν υπάρξει καταδικαστική απόφαση από Εφετείο για τους κυρίους Μπαρμπαρούση και Ναούμη, τότε  εκτός από την συγνώμη  την οποία θα ζητήσω προσωπικά  από τους πολίτες, εάν είμαι Δήμαρχος, θα υποβάλω αμέσως και την παραίτησή μου.

Λίγη υπομονή παιδιά!!!
Αστακός 3/2/2014
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Πρώην  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

9 σχόλια:

  1. Αγαπητό Ξηρομερονιους,αν και ο Στάικος είναι χαμογελαστός, κρίνοντας απ΄την ατμόσφαιρα της φωτογραφίας η κατάσταση είναι δραματική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάικε 3 τετραετίες κοινοτάρχης και δήμαρχος,φταις εσύ προσωπικά που δεν πίνουμε νερό από τις βρύσες αλλά αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε μπουκάλια από τα σουπερμάρκετ.Αυτό και μόνο είναι λόγος αρκετός για να μην σε ξανψηφίσει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού θα παραιτηθείς, γιατί να μπαίνουμε στο κόπο να σε ψηφίσουμε ; Εκτός κι αν πιστεύεις ή μπορείς να αθωωθούν πρωτόδικα οι υπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙ ΣΤΑΙΚΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ;ΕΠΙ ΣΤΑΙΚΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ; ΟΧΙ.ΑΠΕΝΕΝΤΙΑΣ ΠΗΓΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ(ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ)
    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΦΩΤΙΣΜΟΣ,ΥΔΡΕΥΣΗ..ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγες μπροστα Πανο...Το Ξηρομερο σε θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Σταικος δεσμευτικε οτι θα παει νερο ακομη και στα Βλυζανα και τον κοροιδευαν,τα καταφερε και πηγε,ειναι ο μονος που οταν λεει κατι δημοσια το κανει,εχει λογο.Που ειναι τα 5αστερα ξενοδοχεια του Σαμαρα;ο μισθος του που θα χαριζε σε φτωχους κτλ.Προχωρα γιατρε ο κοσμος σε εκτιμα σε αγαπαει και σε θελει.Αστους να λενε οι κακοβουλοι μην κανεις βημα πισω,δεν χρειαζεται να εχεις λεφτα και πολιτικες πλατες εχεις το λαο μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ 12.39 Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΙΔΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΕΡΟΟΟΟΟ,ΚΟΥΒΑΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξερω τι κανει ο Σταικος με το νερο το ρευμα κτλ.Αυτο που ξερω ειναι οτι χριστουγεννα,πασχα,αποκριες δεκαπενταυγουστο που πηγαινω στο χωριο μου ο Σταικος θα περασει να πει χρονια πολλα στον κοσμο,θα ακουσει προβληματα ισως μαλωσει δεν εχει σημασια,σημασια εχει που ειναι ανθρωπινος δεν καβαλαει καλαμι.Στο χωριο μου Σαμαραδες ,Ντινες Γεωργαλιδες κτλ μονο προεκλογικα τους βλεπω.Θελω δημαρχο που να ερχεται και αυτος σε εμενα,θελω δημαρχο να με ακουει και ας τσακωθουμε και ας βριστουμε ολα ανθρωπινα ειαι αν εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο