Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ''Χριστόδουλος Παμπλέκης''


Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», στις 9/02/2014 το μεσημέρι στο κέντρο «Βalsamico» στο Μπουρνάζι. Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο και γλέντησαν ως αργά.


Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Πόπης πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά. 
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Μασαλής ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος.
Ο Σύλλογος δρομολόγησε και λεωφορείο από το χωριό όπου πολλοί συγχωριανοί ήρθαν στην εκδήλωση. Το λεωφορείο ήταν χορηγία της Αντιδημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου κ.Κωστούλας  Κουμανδράκη Σαμαρά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:  Ο Πρόεδρος της Τ/Κ Μπαμπίνης θεόδωρος Ζαρκαδούλας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλειος Μουρκούσης &Γιάννης Ζορμπάς, ο Αντιπρόεδρος της  Ο.Π.ΣΥ.Ξ.και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας τα ''Kόροντα'' Κώστας Γεωργούλας  , από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και τέχνης το μέλος του Δ.Σ.: Γεώργιος Μπαρμπαρούσης , από το Σύλλογο  Κατούνας Φίλλιπος Ακαρνάν  ο Βαγγέλης Κουτιβής, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς, από τον Σύλλογο Βασιλοπουλιτών η ''ΒΕΛΑ'' Ο Γιάννης Χολής, από το Σύλλογο Μοναστηρακίου Βόνιτσας  ο Διονύσης Πετρόπουλος
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους περευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους περευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. 

Δείτε foto:




































































Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους δωροθέτες για τη λαχειοφόρο αγορά

Αγροκτήματα :  Μασσαλής Ι.Γεώργιος, Αμπελώνας Βρανά :Θανασούλας Γεώργιος, τον Κυριαζή Αλέξανδρο, Ταβέρνα τα ''Πλατάνια'' Φώτης Μπενέκος, Μάρκετ. Μπαρμπαρούση, τον Άρη Μπιτσώρη, ΠΑΕ Παναιτωλικός, καφέ -ψησταριά  Ζαρκαδούλας Θεόδωρος, Α.Ε.Μπαμπίνης, το μουσικό καφενείο Χρυσοβίτσα, το καφενείο  Γρίνος Γεράσιμος,τον Μπαρμπαρούση Γεώργιο
mpampini

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία εκδήλωση και συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Μια ερώτηση μόνο, τη χορηγία για το λεωφορείο η κυρία αντιδήμαρχος την πλήρωσε από την τσέπη της; Για να ξέρουμε ποιόν θα ευχαριστήσουμε, την ίδια ή το δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ [ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΠΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ. ΟΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΦΙΛΙΚΑ Δ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο