Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

Τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα καθώς και στα στελέχη και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, για την άοκνη προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, προκειμένου να προχωρήσει η ολοκλήρωση του Αποχετευτικού Δικτύου ΔΕ Αστακού, εκφράζει ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς .....


Όπως τονίζει ο κ. Σαμαράς «είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την περιοχή μας να προχωρήσει άμεσα αυτό το έργο , ένα έργο πνοής για τους κατοίκους μας , και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα , ο οποίος κάτω από τις δικές του πιέσεις , κατόρθωσε το έργο αυτό προϋπολογισμού 159. 535 ευρώ , να ενταχθεί για χρηματοδότηση στο ΕΠΠΕΡΑΑ.
Για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου της ΔΕ αστακού , υπεγράφη σήμερα 05/02/2014  η σύμβαση στην Περιφέρεια με τον ανάδοχο του έργου  ΕΞΕΛΙΞΗ Α.Ε.  και πλέον μέχρι  το τέλος του Σεπτεμβρίου(Δεδομένης και  της απαιτούμενης εξάμηνης δοκιμαστικής λειτουργίας)   ο Δήμος Ξηρομέρου αλλά και οι δημότες του θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα ολοκαίνουργιο δίκτυο.  
Το έργο  αφορά στην κατασκευή τριών μικρών τμημάτων στο τέλος του παραλιακού αγωγού πριν τη σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό και έτσι θα ολοκληρωθεί η μεταφορά των λυμάτων του πολεοδομικού ιστού της ΔΕ Αστακού στην ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων .

Με προηγούμενες εργολαβίες έχει κατασκευασθεί δίκτυο ακαθάρτων, το οποίο δεν είναι λειτουργικό καθώς υπολείπονται τμήματα του Κεντρικού Συλλεκτήρα και κάποια τμήματα αγωγών , ώστε να συνδεθεί το σύνολο του κατασκευασμένου δικτύου  με το υφιστάμενο  Αντλιοστάσιο και εν συνεχεία μέσω του υφιστάμενου  Καταθλιπτικού αγωγού να οδηγηθούν τα λύματα στις υφιστάμενες ΕΕΛ του Αστακού.  . 

10 σχόλια:

  1. mpa..apofasisthke epitelous na 3ebrwmisei ligo o topos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Megale dimarxe.ola sthn wra toys ta kanonises na erthoun.soy teleiwsav ta ksenodoxeia kai ta nosokomeia h exei kai apo ayta o vtourvas;


    Enas apo toys dimotikoys astynomikoys poy diotises thv proigoymenh tetraetia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΓΓΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EKATON ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΙΑ. ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ 70-90 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ , ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ( ΟΡΑ ΦΙΛΙΝΗ) Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ κ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΓΤΕΡΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσεις εκει στον Γεωργαλη δεν τρωγεστε με τιποτε μιλατε εκ του ασφαλους πισω εχει η αχλαδα την ουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε ανωνημε 8:40π.μ. Οχι μονο δεν δικαιωνεται ο Μαγγινας για το εργο του Βιολογικου και των σφαγιων αλα πρεπει να ΜΟΥΤΖΩΝΕΤΑΙ γιατι καμια προσφωρα δεν εχει στο Δημο μεχρι σημερα .Παρα μονο να το πεζει πολιτικος παραγοντας του τοπου εκμεταλευωμενος το επιθετοτου(ΜΑΓΓΙΝΑΣ)Και να χρεωνη το δημο τηλεφωνα καθ οτι ολη μερα και της αργιες ακομη κληνετε στο γραφιο του αντιδημαρχου και ληνει τα προβληματα του δημου!Συχαριτηρια λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωννω απόλυτα με τον κύριο που λεει :

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ
    6 Φεβρουαρίου 2014 - 8:10 π.μ.

    Για τόσο μεγάλα έργα θα πρέπει να μένουμε στην ουσία. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και επι τέλους όχι άλλα ανώνυμα.
    Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩΩΩΩ αρχισαν τα εργα,τρεχατε να τελειωσετε σχολες τουριστικων επαγγελματων πατριωτες πεφτουν υπογραφες και για τα ξενοδοχεια,και οσι δεν εγιναν δημοτικοι αστυνομικοι θα γινουν ξενοδοχιακοι φυλακες θα κυνηγουν τα γιδια να μην ερχονται στην βελα καιενοχλουν τους τουριστες,και οσοι δεν βρουν δουλεια στα ξενοδοχεια μην ανησυχουν ερχονται και τα σφαγεια,θα προσληφθουν εκει να ξυνουν πατσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο