Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Εγγυημένες «ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» σ' όλο το Ξηρόμερο με Κωνωπινιώτικη σφραγίδα !

Ο  χωριανός μας Πάνος Μπαλάφας του Φίλιππα που δραστηριοποιείται στην Αθήνα με έδρα Αγίας Άννας 18 και Θεσσαλονίκης, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, στο χώρο τωνΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, μαζί με τον συνεταίρο του Μπάλδο Γεράσιμο.,  θέλησε να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στο γενέθλιο τόπο, ανοίγοντας παράλληλα  Γραφείο Μεταφορών και στην Κατούνα.......


Έτσι, ένας δικός μας άνθρωπος με άψογη επαγγελματική πιστοποίηση, φιλοδοξεί να προσφέρει τη καλύτερη εξυπηρέτηση, για πάσης φύσεως  μεταφορές των συμπατριωτών μας, σε οποιοδήποτε σημείο της Επικράτειας και σε πολύ καλές τιμές, για όλους τους συμπατριώτες μας.
Η «ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ» με έδρα την Κατούναεξυπηρετεί όλα τα χωριά του Ξηρομέρου και  βρίσκεται στη στροφή με τις ελιές, όπου η διασταύρωση, με το δρόμο να οδηγεί προς Αετό, Κομπωτή .
Η Συντακτική Επιτροπή της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας», εύχεται υγεία και καλές δουλειές στον Πάνο και στους συνεργάτες του.
Τηλ. Επικοινωνίας :  Κατούνα: 26460 31685 – κιν. 6971769860-6936942381,  Αθήνα 210-3411341

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας» ΦΥΛΛΟ  74
konopinanews

1 σχόλιο:

  1. καλες δουλειες παιδια,να μας φερνεται κανα τενεκε τυρι και λαδι στην αθηνα γιατι εμεις απο εδω δεν εχουμε πια τιποτα να στειλουμε,και αν χρειαστει να μετακομισουμε στο χωριο με μια μισοαδεια βαλιτσα θα ερθουμε τα υπολοιπα θα τα εχουν κατασχεση οι κυβερνωντες να τα στειλουν στους Γερμαναραδες να ικανοποιηθουν τα διεστραμενα βαρβαρικα ενστικτα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο