Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σύλλογος Θυρρειωτών έκοψε την Πίτα του (ΦΩΤΟ)

   

Ο Σύλλογος  Θυρρειωτών (Ακτίου-Βόνιτσας) μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης του πίτας. 
     Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Μωραίτης ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος.
      Η εκδήλωση έγινε παρόντος του Προέδρου της Τοπικης Κοινότητας Θυρρείου Λεωνίδα Ζαφειρούλη, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.


     Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος και ο Πρόεδρος Θυρρείου Λεωνίδας Ζαφειρούλης τοποθετήθηκε για τις προσπάθειες που κάνει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του χωριού και τόνισε ιδιαίτερα ότι χρειάζεται συσπείρωση όλων για να ξανανοίξει το Αρχαιολογικό μουσείο, το οποίο είναι η κιβωτός και η ζωντανή Ιστορία ολόκληρης της Ακαρνανίας. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:
Από την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών ο Πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου, ο εκδότης της Αιτωλοακαρνανικής Χρυσόστομος Πατούλας, Ο Φώτης Μπρούμος από το Σύλλογο Βόνιτσας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, ο Πετρόπουλος Διονύσης από το Σύλλογο Μοναστηρακίου, από τον Σύλλογο Κατούνας ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδημητρίου και τα μέλη  Βαγγέλης Κουτιβής και Λίτσος Λευτέρης, κ.α. 






















1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο