Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου ο πρώην αστυνομικός του Μπαρμπαρούση!

Άνω-κάτω έγινε τις περασμένες ημέρες η Χρυσή Αυγή για το ενδεχόμενο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου να είναι ο σε διαθεσιμότητα αστυνομικός Δημήτρης Μακρής ωστόσο η εξέλιξη αυτή επισημοποιήθηκε σήμερα. Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μεσολόγγι η Χρυσή Αυγή παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο της αλλά και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Λεωνίδα Σταθόπουλο, γνωστό στέλεχος του κόμματος από το Αγρίνιο. Υποψήφιος περιφερειάρχης (με το συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα”) θα είναι ξανά ο Χρήστος Ρήγας που κατάγεται από την περιοχή του Μεσολογγίου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δ.Μακρής.................... 
έγινε πανελληνίως γνωστός όταν ως φρουρός του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση συμμετείχε στα επεισόδια στους πάγκους μικροπωλητών στη λαϊκή του Μεσολογγίου, συμβάν για το οποίο ετέθη σε διαθεσιμότητα. Το περασμένο Σεπτέμβριο επίσης το όνομά του συζητήθηκε ξανά όταν εξοπλισμός της ΕΛ.ΑΣ. που κατείχε ο ίδιος βρέθηκαν μετά από αστυνομική έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο.
Στη σημερινή εκδήλωση πάντως , όπως αναφέρει το messolonghinews. blogspot.gr, υποστήριξε ότι υπηρεσιακά του έχει ασκηθεί πολιτική δίωξη για το γεγονός ότι είναι μέλος του κόμματος, ενώ δίνοντας ένα πρώτο στίγμα της υποψηφιότητας ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες θα προβεί σε μηνυτήριες αναφορές για την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού στο Αιτωλικό. Παρόντες στην ανοιχτή εκδήλωση του Μεσολογγίου και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρης, Η.Παναγιώταρος, Μ. Αρβανίτης και Κ. Μπαρμπαρούσης.
Άλλες ανακοινώσεις σε επίπεδο νομού δεν προβλέπονται καθώς η Χρυσή Αυγή δεν φέρεται να είναι σε θέση να συγκροτήσει συνδυασμό σε άλλο δήμο

Φωτό messolonghinews.blogspot.gr/ 
http://www.agrinionews.gr

1 σχόλιο:

  1. εβρισκε υποψηφιους ο ΣΥΡΙΖΑ του 3 και το ΚΚΕ του 5 τις εκατο και δεν βρισκει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που πηρε διψηφιο.Υποψηφιοι υπαρχουν ηγετης ικανος απο πλευρας Χ Α δεν υπαρχει στο νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο