Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ 1ο ΚΑΙ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

 
Κλειστά μετά από απόφαση του Δημάρχου κ. Νικολάου Σολδάτου παρέμειναν και σήμερα, και θα παραμείνουν και αύριο το 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο της Βόνιτσας, μετά και την συνεχόμενη σεισμική δραστηριότητα τόσο στην Κεφαλλονιά όσο και στην Πελλοπόνησο. Τα σχολεία όπως είναι γνωστό είχαν κλεισει και την Δευτέρα και την Τρίτη μετά από κοινή απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Δασκάλων.
Σε ότι αφορά την σημερινή απόφαση η οποία αναρτήθηκε και στην διάυγεια μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι αύριο Πέμπτη θα γίνει έλεγχος του κτιρίου από κλιμάκιο μηχανικών. Όπως είναι γνωστό συνεχίζουμε να καέχουμε ένα πρωτοφανές ρεκόρ σύμφωνα με το οποίο ο πρώτος όροφος του Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας έχει κριθεί ακατάλληλος μετά τους σεισμούς της Λευκάδας και της Αμβρακίας, ενώ το ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί κανονικά.....
Με λίγα λόγια δηλαδή, ού μη γένετο, αν συβεί κάτι δυσάρεστο προφανώς ο ακατάλληλος όροφος δεν θα πέσει στα κεφάλια των μαθητών που θα βρίσκονται στο ισόγειο.....ίσως να εξαερωθεί!!!
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
πηγή:amvrakikosnews.com

1 σχόλιο:

  1. Εσύ του ξηρόμεροnews υπεύθυνε να τα δημοσιεύεις όλα . όχι μόνο αυτά που σε συμφέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο