Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Συνεστίαση Κωνωπίνας: Απίστευτη επιτυχία...σε πείσμα των καιρών!

      Η απίστευτη κοσμοσυρροή των δεκάδων Κωνωπινιωτών και φίλων παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη της τεράστιας δυναμικής που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS


 Το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις ο Σύλλογος είναι πως ο πολιτισμός ενώνει και είναι ζωντανός!
    Προχθές Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011, ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών  διοργάνωσε συνεστίαση στη Ταβέρνα - Μεζεδοπωλείο ΑΓΓΕΛΟΣ, που βρίσκεται στο Χαϊδάρι και υπήρξε αθρόα και εντυπωσιακή προσέλευση δεκάδων καλεσμένων από όλη την Αττική και από το χωριό.  
     Εκεί, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Σκούρτας, καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και εξέφρασε την ικανοποίησή για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου που βοηθάει το Σύλλογο να ατενίσει και το παρόν και το μέλλον µε θάρρος και αισιοδοξία.
     Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Κωνωπινιώτης Ιερέας του Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας Νεκτάριος Γερονικολός και ο Πρόεδρος του Χωριού Νώντας Τσαμποδήμος ο οποίος μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς των κατοίκων του χωριού και του δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Νίκου Σολδάτου.
        Στη Ταβέρνα - Μεζεδοπωλείο ΑΓΓΕΛΟΣ”,  οι καλεσμένοι απόλαυσαν την καταπληκτική κουζίνα γλείφοντας τα δάχτυλα τους πίνοντας παράλληλα τα καταπληκτικό κρασί και αμέσως μετά ξεκίνησε αυθόρμητο κέφι και διασκέδαση που επικράτησε όλο το βράδυ και είναι δύσκολο να περιγραφτεί.
       Τέτοιο ενθουσιασμό και τόσο κέφι σε εκδήλωση, σπανίως βλέπει κάποιος σε χοροεσπερίδες. Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν τραγούδησε και ο συμπατριώτης Θανάσης Αναγνωστέλος όπου όλοι οι καλεσμένοι δημιούργησαν ένα μεγάλο κύκλο στην πίστα… εκστασιασμένοι!
     Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ  Δημήτρης Στεργίου, από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ο Πρόεδρος Μπάμπης Τσελεπής και τα μέλη του Δ.Σ:  Χρήστος Γαζέτας και Γιώργος Κουβέλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας Βαγγέλης Κουτιβής, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Χρυσόστομος Πατούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Αθήνας Αθανάσιος Αναγνωστέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Γιώργος Τσέλιος, από τον Σύλλογο Βονιτσάνων Αθήνας ο Φώτης Μπρούμος, το Σύλλογο Θυριωτών εκπροσώπησε η Σώζου Ελευθερία, κ.α
     Όλοι οι καλεσμένοι έφυγαν ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι από την προσέλευση του κόσμου την άριστη διοργάνωση αλλά και από την υψηλή ποιότητα. Πραγματικά συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά του Συλλόγου!
































ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο