Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣΕΒΕ: Συμπαράσταση στους εργαζομένους στη Χαλυβουργική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

       Η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ, στέκεται αλληλέγγυα στον δίκαιο αγώνα των συναγωνιστών εργαζομένων στη Χαλυβουργία Ασπροπύργου για ζωή με αξιοπρέπεια γι’αυτούς και τις οικογένειες τους.....


       Η παλικαρίσια στάση σας στον πολυήμερο αγώνα που δίνεται ενάντια στις απολύσεις που γίνονται σε μια εταιρεία που εν μέσω κρίσης διπλασίασε την παραγωγή και τα κέρδη της το τελευταίο χρόνο, δείχνει το δρόμο του αγώνα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την ανατροπή της πολιτικής που μας αφανίζει.
   Είμαστε μαζί σας γιατί έχουμε κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια που προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους καταδικάζουν στην εξαθλίωση, την ανεργία και το κλείσιμο εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους.
      Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να βγαίνεις στην ανεργία αφού τους τελευταίους μήνες χιλιάδες συνάδελφοι μας ΕΒΕ, έκλεισαν τα μικρομάγαζα τους κάτω από το βάρος της καπιταλιστικής κρίσης.
     Γνωρίζουμε επίσης ότι κάθε μία θέση εργασίας που χάνεται, κάθε φορά που οι μισθοί των εργαζομένων μειώνονται είτε με τις ελαστικές μορφές εργασίας, είτε με «εφεδρείες» είτε με μείωση των ωρών εργασίας μπαίνει και ένα νέο λουκέτο στο μικρομάγαζο της γειτονιάς.
     Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τα σωματεία και κάθε ένα συνάδελφο ΕΒΕ, να πάρουν πρωτοβουλίες έμπρακτης συμπαράστασης και στήριξη του δίκαιου αγώνα των Χαλυβουργών συναγωνιστών μας, με αποφάσεις και ψηφίσματα των 1Σ και Γενικών Συνελεύσεων.
    Η νίκη των εργατών της «Χαλυβουργίας Ελλάδος» θα είναι νίκη όλων των λαϊκών στρωμάτων στον πόλεμο που μας κήρυξαν τα μονοπώλια και οι πολιτικοί τους υπηρέτες, ΠΑΣΟΚ, Ν1, ΛΑ.Ο.Σ. και οι συνοδοιπόροι τους.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο