Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009

Πρόσκληση για την παρουσίαση του Τουριστικού Οδηγού της Αιτωλοακαρνανίας.

Oι εκδόσεις Aιτωλοακαρνανικός Τύπος θα παρουσιάσουν στο κοινό του νομού μας, τον Τουριστικό Οδηγό της Αιτωλοακαρνανίας. Ο εν λόγω Τουριστικός Οδηγός, ο οποίος σημειωτέον αποτελεί και τον μοναδικό Τουριστικό Οδηγό για το νομό, σε κείμενα Λίνου Υφαντή και φωτογραφίες Γιάννη Γιαννακόπουλου, αποτελείται από 232 σελίδες, σε πολυτελή έκδοση με ενημερωμένους χάρτες, ιστορικά στοιχεία, πλήρη περιγραφή κάθε περιοχής και χρηστικές πληροφορίες για τον επισκέπτη (μνημεία, μουσεία, εστιατόρια, καταλύματα κ.λπ.).
Η παρουσίαση θα γίνει στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, την Τετάρτη 22 Απριλίου 2009 και ώρα 7 μ.μ.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων του νομού μας και ιδιαίτερα των τομέων της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο γνωστός Αιτωλοακαρνάνας δημοσιογράφος και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάριος Σαλμάς. Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Π. Τσιχριντζής, ο τ. Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τσούκας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλ/νίας κ. Χρήστος Κωστακόπουλος.
Σκοπός του πολυτελούς και πλήρη αυτού Τουριστικού Οδηγού είναι η προβολή του νομού μας ως ταξιδιωτικού προορισμού και ο κάτοχός του να αποκτήσει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ενημέρωσης για την Αιτωλοακαρνανία.
Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό εργαλείο το οποίο και σύντομα θα βρίσκεται στην διάθεση όλων των πολιτών, των φορέων και των υπηρεσιών.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία.
Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.
Ηλίας Ζαπαντιώτης
Δ. ΧΑΪΜΑΝΤΑ 8Α, 151 22 - ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΗΛ. - FAX: 210 6143931, ΚΙΝ.: 6974 977 761
Εκδόσεις Aιτωλοακαρνανικός Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: