Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας: «Τα νέα της Κωνωπίνας», τεύχος 55 και σε λίγες μέρες θα είναι στα σπίτια σας.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα "Τα νέα της Κωνωπίνας", τεύχος 55, με 20 σελίδες (εδώ να επισημάνουμε ότι σε αυτό το τεύχος η θεματολογία είναι πολύ ευρύτερη αφού από 12 σελίδες που υπήρχαν, στο νέο φύλλο έγιναν 20) πλούσιες όπως πάντα σε θεματογραφίες ιστορικού και λαογραφικού περιεχομένου. Η καλαίσθητη εφημερίδα, που καταγράφει την ζωή και δράση του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου και όχι μόνο, ταχυδρομήθηκε ήδη σε όλα τα μέλη του Συλλόγου. Στη νέα έκδοση των 20 σελίδων μπορεί κανείς να διαβάσει ειδήσεις και νέα από την Κωνωπίνα, το Ξηρόμερο, το νομό καθώς και μια πλούσια θεματολογία με αρκετό ενδιαφέρον για όλους τους ανθρώπους. Η εφημερίδα έχει πλούσια ύλη, πολλά άρθρα και τα σπουδαιότερα περιεχόμενα του τεύχους είναι: Το νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Χρήστο Κωστόπουλο, η γιορτή του Αγίου Ευθυμίου, οι συνεστιάσεις του Συλλόγου, άρθρο για τη ζωοκλοπές στο Ξηρόμερο, ένα καταπληκτικό επίκαιρο κείμενο του Θ. Χολή που πρέπει να διαβάσετε όλοι με τίτλο «Κραχ!.. και στο χώρο του πολιτισμού!», η συμμετοχή του χορευτικού στις γιορτές της εξόδου της Ι. Π. Μεσολογγίου, για τον Μπούμστο τον «μεγαλοπρεπή», για τον Άρη Μπιτσώρη, ευχές για το Πάσχα, κ.α.
Μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Κωστόπουλο τηλ: 6945-719334 ή με τον διευθυντή σύνταξης Χολή Θεόδωρο, τηλ: 6974-251161.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε την εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή και έτσι η ανάγνωση της εφημερίδας γίνεται πιο ευχάριστη και πιο προσιτή στον κάθε επισκέπτη, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου:
http://www.konopinaps.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο