Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Συνεδριάζει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δήμου Ακτίου Βόνιτσας -Αύριο Τρίτη 16.1.2018

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

      Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 16η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Περί έγκρισης ανάληψης δαπάνης πολυετούς δέσμευσης οικονομικών ετών 2018-2019 για την προμήθεια  καυσίμων και λιπαντικών  για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και των Νομικών Προσώπων του».
2.-Έγκριση πρακτικών άγονης Δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού βοσκότοπου έκτασης χιλίων διακοσίων πέντε (1.205) στρεμμάτων στη θέση «ΚΟΝΙΔΑΡΙΑ» ΤΗΣ Τ.Κ Μοναστηρακίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας..........


3.-Περί κατάρτισης όρων διακήρυξης για την επανεκμίθωση Δημοτικού περισσεύματος βοσκών στη θέση «Βοϊδολίβαδο» της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας, έκτασης δύο χιλιάδων (2.000)στρεμμάτων. 
4.-Έγκριση 1ου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ» 
5.-Έγκριση 2ου πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προσφορών του Διαγωνισμού: «Μίσθωση μηχανημάτων έργου και Οχημάτων ΔΕ  Ανακτορίου του Δήμου  Ακτίου- Βόνιτσας για το έτος 2017».
6.-Έγκριση 1ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για το έργο: Εσωτερική οδοποιία Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας».
7.-Περί  ορισμού  δικηγόρου στην υπόθεση ενστάσεων και αίτησης θεραπείας της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο.Ε» για το έργο: «Αναστήλωση –Ανάδειξη Κινηματογράφου Λαϊς και Μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο Βόνιτσας».
8.-Έγκριση σχεδίου σύμβασης για αποκομιδή - εναπόθεση απορριμμάτων, Αεροδρομίου Ακτίου.
9.-Περί συγκρότησης Επιτροπής «Αξιολόγησης ενστάσεων Προμηθειών και Παροχής Γενικών Υπηρεσιών» για το έτος 2018.  
10.-Περί συγκρότησης Επιτροπής «Διενέργειας αξιολόγησης Προμηθειών και Παροχής Γενικών Υπηρεσιών» για το έτος 2018. 
11.-Περί συγκρότησης Επιτροπής «Διενέργειας Διαγωνισμού Έργων όταν ως κριτήριο ανάθεσης χρησιμοποιείται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς μόνο βάσει τιμής και η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης του έργου δεν υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ χωρίς να συνυπολογίζεται το κονδύλιο του ΦΠΑ» για το έτος 2017» για το έτος 2018. 
12.-Περί ψηφίσεως και διάθεσης πιστώσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 158 και 160 του ΔΚΚ (Ν.3463/06)».        
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο