Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Δημοψήφισμα στο facebook για την ανεξαρτησία της… Ακαρνανίας με πρωτεύουσα την Κανδήλα!!

Τρέλανε μας!!!
           Αν νομίζετε ότι μόνο η Καταλωνία θα ζητούσε απόσχιση είστε γελασμένοι. Ηδη άνοιξε σελίδα στο facebook απο υποστηρικτές του κινήματος ανεξαρτητοποίησης της Ακαρνανίας και ξεκίνησαν τη συλλογή υπογραφών, για να τεθεί σε δημοψήφισμα η πρόταση απόσχισης της περιοχής
    Και το Μανιφέστο της σελίδας έφερε στο προσκήνιο παλαιές έριδες: "Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τον καταπιεστικό ζυγό των Αιτωλών και από τα καταστροφικά μνημόνια της Ελλάδας. Ας γίνει η Ακαρνανία το επόμενο Ευρωπαϊκό κράτος"!!! 
       Κι αναρωτιόμασταν αλήθεια ποιά θα είναι η πρωτεύουσα της Ακαρνανίας: -Εεεε ενα σχολιαστης της σελίδας γράφει: "Πρωτεύουσα η Κανδήλα όσο είμαστε υπο κατοχή!".       Επίσης για την προπαγάνδα γράφουν: "Το Ραδιο Ξηρομερο να εθνικοποιηθει και να γινει η δικη μας ΕΡΤ, η φωνη της Ακαρνανιας θα εκπεμπει σε ολη την υφηλιο απο το Περγαντι!" ενω για πρόεδρο της Ακαρνανίας προτείνουν τον Τραγουδιστή Νίκο Βλαχοδήμο απο την Λεπενού. 
       Γελάτε..... εδώ μέχρι και ο  βουλευτής Τζαβάρας τους αντέγραψε και ζητά απόσχιση του Νομού Ηλείας!
         Τέτοια σάτιρα δεν ξανάγινε, γίνεται χαμός στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να «παίρνουν» φωτιά......



































ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ:


1 σχόλιο:

  1. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΟΥΝΤΟ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο