Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Εννέα συλλήψεις από εξόρμηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας

    Εννέα συλλήψεις σημειώθηκαν σήμερα το πρωί σε περιοχές ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο πλαίσιο εξόρμησης για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.....

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη στο Αγρίνιο ένας 53χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης έξι ετών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για ψευδείς βεβαιώσεις.
Επίσης στο Αγρίνιο από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου συνελήφθησαν ένας 42χρονος και ένας 56χρονος, υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι τα λειτουργούσαν δίχως την απαραίτητη άδεια και χωρίς πιστοποιητικό υγείας αντίστοιχα.
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ Ακαρνανίας συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα, ηλικίας 28,24 και 35 ετών, για οδήγηση οχημάτων (αυτοκίνητο ο πρώτος και μηχανάκια οι άλλοι δύο) χωρίς δίπλωμα.
Στο Λουτρό από αστυνομικούς της Τροχαίας Αμφιλοχίας συνελήφθη 39χρονος για οδήγηση μοτοσυκλέτας χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, ενώ από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας συνελήφθη 40χρονος Αλβανός χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.
Τέλος, στη Ρίγανη συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ άλλος ένας Αλβανός υπήκοος, 20 ετών, χωρίς έγγραφα παραμονής στη χώρα.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο