Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σοβαρά προβλήματα στο ΚΕΠ Κατούνας!


Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν δεκάδες δημότες στον Π. Δήμο Μεδεώνος αφού το ΚΕΠ Κατούνας, σταμάτησε τη λειτουργία του εδώ και οκτώ μέρες, λόγω ελλείψεως με το απαραίτητο προσωπικό. Η υποβάθμιση του ΚΕΠ, είναι ένα ακόμα χτύπημα στην Κατούνα....


 μετά την απομάκρυνση των δημοσίων υπηρεσιών και ήταν η μοναδική υπηρεσία όπου μπορούσες να πάρεις ένα πιστοποιητικό μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς κούραση και ουρές.

Για το πρόβλημα, ενημέρωσε το Δημοτικό συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Στούπας και επισήμανε ότι το ΚΕΠ Κατούνας είναι ουσιαστικά κλειστό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία των δημοτών και ζήτησε από τον Δήμαρχο να μεταθέσει εκ περιτροπής μια υπάλληλο από τα ΚΕΠ Βόνιτσας η ΚΕΠ Παλαίρου ή να εξυπηρετείται προσωρινά από έναν μόνιμο υπάλληλο του δήμου.

Ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Στούπας προκειμένου το ΚΕΠ να μην κλείσει εντελώς, ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος αφού ο Δήμος έχει υποχρέωση να στείλει προσωπικό για να αναπληρώσει την αδειούχο υπάλληλο του ΚΕΠ Κατούνας, διαφορετικά κινδυνεύει με οριστικό κλείσιμο.

Τον ακούει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο