Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τίμησε την γυναίκα ο Σύλλογος γυναικών Μεδεώνος




Χθες Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, σε μια όμορφη, αποκριάτικη και ζεστή γιορτή, οι γυναίκες από το σύλλογο Γυναικών Μεδεώνος, γιορτάσανε στη Κατούνα, τη γιορτή της γυναίκας...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


 Ανεξαρτήτως ηλικίας ήταν η προσέλευση στην καταπληκτική αίθουσα «Αίγλη» όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τις γυναίκες, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προς τιμήν τους. Η αίθουσα του κέντρου ήταν κατάμεστη από τις Γυναίκες που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου Αριάδνη Χαλιμούδρα η οποία αφού ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες που ήταν παρούσες αλλά και σε αυτές που απουσίαζαν χρόνια πολλά, δεσμεύτηκε για ακόμη περισσότερες και καλύτερες δραστηριότητες του συλλόγου. Χαιρετισμό απηύθυνε η πολιτευτής Έλενα Μάντζιου- Κοτρολού και στη συνέχεια μίλησε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μπαρούχου Αγγελική, η οποία τόνισε ότι η 8η Μαρτίου είναι μια μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και στους αγώνες για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους στην οικογενειακή, οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή.

Αμέσως μετά η μουσική κυριάρχησε στην αίθουσα, το γλέντι άναψε και δεν άφησε ασυγκίνητη καμία από τις παρευρισκόμενες, αφού η πίστα γέμισε από κεφάτες γυναίκες που χόρεψαν και τραγούδησαν μέσα από τη ψυχή τους.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες για την γιορτινή αυτή μέρα και την όμορφη λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποίησαν.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο