Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ INTERNET ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ.


πηγη faccebook : Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

Σήμερα ημέρα   Τρίτη συνδέθηκε  τηλεφωνική γραμμή στο κτίριο της κοινότητας Αρχοντοχωριου......

Οι δυνατότητες που θα υπάρχουν με τη χρήση internet θα διευκολύνουν το έργο του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας  Αρχοντοχωριου . Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο  κύριο Ιωάννη  Τριανταφυλλακη   και τον  Αντιδήμαρχο κύριο Σωτήρη  Γερόλυμο για την άμεση ανταπόκριση τους.

5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ πρόεδρε , για τα αυτονόητα δεν χρειάζονται τόσες ευχαριστίες. Έπρεπε να υπήρχε το τηλέφωνο και από πριν. Για δρόμους αγροτικούς που χρειάζονται οι αγρότες, το νεκροταφείο που θα μας φάνε τα φίδια , το νερό που είναι ακατάλληλο προς πόσιν ; Αυτά είναι τα προβλήματα σε κάθε χωριό. Και γιαυτό εκλέγονται οι τοπικοί "άρχοντες" για να λύνουν τα χρονίζοντα προβλήματα κάθε χωριού . Ελπίζω το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ να μη λογοκρίνει ...Και το λέω αυτό , γιατί τελευταία έχει μονομερή ταύτιση και σε καμιά περίπτωση δεν κρατεί την ανεξαρτησία που επιβάλλει η δεοντολογία. Εξάλλου άποψη εκφέρουμε και δεν κατακρίνουμε κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίντερνετ παντού 2013 Αντώνης Σαμαράς και ακόμα περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην πολιτικοποιείς το θέμα. Το 80% , σήμερα , έχει προγράμματα με ελεύθερο ίντερνετ παντού. Με 21 ευρώ το μήνα όλες οι εταιρείες δίνουν ελεύθερη επικοινωνία και ελεύθερο ίντερνετ παντού. Σε σχέση με το 2012 που το είπε ο Σαμαράς, το κινητό σήμερα , με 21 ευρώ είναι πολύ φθηνότερο.

      Διαγραφή
  3. Το 21€ δεν ειναι δωρεαν.Ειναι 21€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα , είναι 21 ευρώ. Αλλά τι σχέση έχει ο Σαμαράς με αυτά που αναφέρονται για το Δήμο Ξηρομέρου ; Κι αν π.χ ο Σαμαράς έκανε λάθος που δεν έδωσε ελεύθερο ίντερνετ , και αν αυτό είναι το πρόβλημα να πάρει ελεύθερο ίντερνετ ούλος ο κόσμος , γιατί δεν το έκαναν οι μετέπειτα κυβερνώτες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ( έ , Τσίπρας και Καμμένος ) και η Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκη ;

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο