Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Μεθυσμένος προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε οχήματα καθαριότητας του Δήμου Λευκάδας.


    Ένα απίστευτο περιστατικό πραγματοποιήθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Λευκάδας, όταν ένας άνδρας Ρομά, υπό την επήρεια μέθης, παραβίασε το πορτόνι στάθμευσης των αυτοκινήτων του Δήμου και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο δράστης ξεκίνησε να οδηγεί ένα από τα οχήματα του δήμου, το οποίο κατέληξε σε ένα χαντάκι. Αμέσως μετά, πήρε ένα άλλο όχημα, έσπασε το πορτόνι του χώρου στάθμευσης και συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα του δήμου.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα. Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας αφέθηκε ελεύθερος. Το περιστατικό αυτό έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Δήμο Λευκάδας, ο οποίος προσπαθεί να αντιμετωπίσει το έντονο πρόβλημα καθαριότητας. Τέτοιες ενέργειες επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το ήδη δύσκολο έργο της περισυλλογής απορριμμάτων.
 
Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας στους δημοτικούς χώρους και για ενίσχυση της προστασίας της δημοτικής περιουσίας.

Ο Δήμος Λευκάδας καλείται να αναλάβει άμεση δράση για να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον και να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του. Η ασφάλεια και η προστασία των δημοτικών υποδομών είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την εξυπηρέτηση των πολιτών.





Πηγή: lefkadatoday.gr

1 σχόλιο:

  1. Το πρωί συνελήφθη,και το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος!
    Καλό σαββατοκύριακο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο