Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Οι απουσίες από τις δια ζώσης συνεδριάσεις της σημαντικής Δημοτικής Επιτροπής. Η αντιπολίτευση κατά μεγάλο ποσοστό απούσα.

 

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκαν τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία με βάση τον Ν. 5056/2023 (Α' 163), ασκεί τις αρμοδιότητες της τέως Οικονομικής Επιτροπής, της τέως Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και της τέως Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες από 1.1.2024 καταργήθηκαν......
Όπως καταλαβαίνει ο καθένας η Δημοτική Επιτροπή είναι η πιο σημαντική επιτροπή, η οποία συνεδριάζει πολύ συχνά, αυτή αποφασίζει και εισηγείται για όλα τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από εκεί περνάνε όλες οι υποθέσεις του Δήμου και εκεί λαμβάνουν γνώση όλοι και μπορούν να κατατεθούν οι αντιρρήσεις, οι ενστάσεις, οι εναλλακτικές προτάσεις κ.λπ.
Με την βοήθεια του ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καταγράψαμε τις απουσίες των τακτικών μελών της Δημοτικής Επιτροπής από τις δια ζώσης συνεδριάσεις έως σήμερα και τις παρουσιάζουμε προς ενημέρωση σας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι σε όλες τις απουσίες μέλους της συμπολίτευσης, υπήρξε αντικατάσταση από το αναπληρωματικό μέλος, ενώ σε όλες τις απουσίες μέλους της αντιπολίτευσης, δεν υπήρξε ποτέ αντικατάσταση από το αναπληρωματικό μέλος, άρα η αντιπολίτευση ήταν εντελώς απούσα.

Έτσι σε 19 δια ζώσης συνεδριάσεις είχαμε τις παρακάτω απουσίες:
  • Πρόεδρος: Δήμαρχος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, 0 απουσίες
Τακτικά μέλη:
Συμπολίτευση:
1. Γερόλυμος Σωτήριος του Φωτίου, 0 απουσίες
2. Μάντζαρης Ελευθέριος του Ιωάννη, 3 απουσίες, αναπληρώθηκε σε όλες
3. Πολύζος Βασίλειος του Παρασκευά, 0 απουσίες
4. Φλωρόπουλος Ιωάννης του Κων/νου, 4 απουσίες, αναπληρώθηκε σε όλες

Αντιπολίτευση:
5. Γαλούνης Ερωτόκριτος του Παναγιώτη, 11 απουσίες, δεν αναπληρώθηκε σε καμία
6. Γκούμας Γεώργιος του Βασιλείου, 14 απουσίες, δεν αναπληρώθηκε σε καμία

mytikaspress.

2 σχόλια:

  1. Τι μικροπολιτικη είναι αυτή που κάνεις ρε Βασίλη! 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο