Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


ΦΟΙΒΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ

Δρ Μηχανολόγος Μηχανικός, συνταξιούχος ερευνητής στο Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

«Ψήφο στο μοναδικό κόμμα που χωρίς περιστροφές και μισόλογα έχει αναδείξει τον πραγματικό χαρακτήρα της ΕΟΚ/ΕΕ».....

“Στις ερχόμενες εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο είναι επιτακτική, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η ενίσχυση του ΚΚΕ! Ποτέ μέχρι τώρα η Ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία δεν ήταν τόσο μακριά από τους λαούς αλλά κι από τις ιδρυτικές της αρχές και τα οράματα των “πατέρων” της Ευρωπαϊκής ενοποίησης. Τα τραγικά γεγονότα στην Ουκρανία και στην Γάζα, έχουν αποκαλύψει περίτρανα τον ρόλο της Ευρωπαϊκής ηγεσίας σαν υπηρέτη των πιο πολεμοκάπηλων ατλαντικών κύκλων!

ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο φωνάζαμε στα νιάτα μας. Σήμερα, με την κλιμάκωση των πολεμικών συρράξεων ακόμα και με πυρηνικό ολοκαύτωμα, το συνδικάτο αυτό απειλεί όχι μόνον τις κατακτήσεις και το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων αλλά και την ίδια την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας.

Ψήφο λοιπόν στο μοναδικό κόμμα που χωρίς περιστροφές και μισόλογα έχει αναδείξει τον πραγματικό χαρακτήρα της ΕΟΚ / ΕΕ και έχει αντιπαλέψει με σθένος όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές της”.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Γενικός Γιατρός ΚΥ Αστακού Αιτωλοακαρνανίας

«Ψήφο στο ΚΚΕ και για την κατάσταση στην Υγεία κι όλους όσοι στο παρελθόν είχαμε άλλες επιλογές»

“Μπροστά και στις κάλπες των ευρωεκλογών της Κυριακής και από το χώρο της Υγείας, χρειάζεται να δοθεί αποφασιστική στήριξη στο ΚΚΕ και με την ψήφο μας!

Όλοι εμείς οι υγειονομικοί, που έχουμε δει τις κατευθύνσεις της ΕΕ, την πολιτική των έως και σήμερα Κυβερνήσεων, των κομμάτων που είτε βρίσκονται σε αυτές, είτε συμφωνούν με την ΕΕ και είναι στην αντιπολίτευση, ζούμε σήμερα την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της Υγείας, την υποστελέχωση των δημόσιων δομών, τη μεγέθυνση των προβλημάτων για εμάς τους υγειονομικούς αλλά και για το λαό!

Σε αυτά όλα, καλούμαστε να δώσουμε απάντηση και το ΚΚΕ αποτελεί τέτοια απάντηση, αφού είναι το μόνο κόμμα που αγωνίζεται για σύγχρονη, δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους με βάση τις ανάγκες μας. Και γι’ αυτό, ψήφο στο ΚΚΕ την Κυριακή και ιδιαίτερα από όλους όσοι στο παρελθόν είχαμε κάνει διαφορετικές επιλογές. Ανεπιφύλακτα λοιπόν ΚΚΕ!”.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

μηχανικός, πρ. Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα

«Ψηφίζουμε τώρα ΚΚΕ!»

“Συντάσσομαι και εγώ, όπως ήδη έκαναν με κάλεσμά τους στο λαό 51 σ/φοι και σ/σες πρώην μέλη και φίλοι του Αριστερού Ρεύματος και της ΛΑΕ, για τη στήριξη του ΚΚΕ στις ευρεωκλογές της 9ης Ιούνη.

Καλώ και με αυτή την αφορμή, να στηριχθεί το ΚΚΕ και με την ψήφο μας, το μόνο κόμμα που μπορεί να αντιπολιτευτεί στη ΝΔ, όχι όπως κάνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα καλώ, κάθε λαϊκό άνθρωπο που προβληματίζεται να ψηφίσει τώρα το ΚΚΕ!”.

 

Πάτρα, 5/6/2024


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο