Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Στην πρώτη γραμμή με τη μάνικα στα χέρια ο Μαυρομμάτης.

 


Επί τω έργω στην κυριολεξία ο Θανάσης Μαυρομμάτης

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας σύσκεψη για την ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας στην Αιτωλοακαρνανία παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη του Αντιπεριφέρειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη, εκπροσώπων των Δήμων της περιοχής, αλλά και των τοπικών διοικητών πυροσβεστικής, αστυνομίας κτλ.

Λίγες ώρες αργότερα πυρκαγιά ξέσπασε στη περιοχή μεταξύ Ρίγανης και Γουριώτισσας και όλα όσα ειπώθηκαν στη θεωρία έπρεπε να δοκιμαστούν αμέσως… Αλλά βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού ζούμε σε εποχή κλιματικής κρίσης.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης για να συνδράμει όχι απλώς με την παρουσία του συντονίζοντας την πολιτική προστασία, αλλά για να συνδράμει κυριολεκτικά με τη μάνικα στα χέρια να επιχειρεί να σβήσει τις φλόγες.

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά για το Θανάση Μαυρομμάτη, καθώς και σε άλλα συμβάντα φυσικών καταστροφών έχει βρεθεί κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή του μετώπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο