Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ο π. Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης.

   



      Ο π. Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης προσκεκλημένος σε Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. 

Ο π. Δήμαρχος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης ανταποκρινόμενος στην επίσημη πρόσκληση που έλαβε από το "Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα" και το "Ίδρυμα Ζάεφ" παραβρέθηκε στην "Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη" που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα και Τρίτη 17 &18 Ιουνίου 2024 στο Ωδείο Αθηνών. 

Οι διήμερες εργασίες της Διάσκεψης εστίασαν, μεταξύ άλλων, στο μέλλον της Ευρώπης, την ενταξιακή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο,την ειρηνική επίλυση διαφορών και τον ρόλο των διεθνών οργανισμών στις διπλωματικές εξελίξεις. 

Στη Διάσκεψη παρέστησαν ή και χαιρέτησαν την εκδήλωση μέσω video σπουδαίες προσωπικότητες της Διεθνούς και Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής (μεταξύ πολλών άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων οι: Γ.Γ Ο.Η.Ε Αντόνιο Γκουτιέρες, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Σακελαροπούλου, ο π. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός της Σουηδίας Stefan Lofven, π. Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, Πρωθυπουργός της Σερβίας Milos Vucevic, ο π. Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γεώργιος Παπανδρέου, ο π. ΥΠΕΞ της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής κ. Σχοινάς, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Ρουσόπουλος, ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης κ. Ekrem Imamoglou, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας). 

Ο κ. Αποστολάκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με πρόσωπα που έχουν θεσμικό ρόλο και να ανταλλάξει απόψεις για θέματα που αφορούν στην περιφερειακή ανάπτυξη και το ρόλο της αυτοδιοίκησης στις νέες συνθήκες.



 

7 σχόλια:

  1. Ότι φαγαται. Φαγαται. ΕΣΥ. Και. Η. Παρέα. Σου. Δε. Ξανάβλεπες. Καρέκλα. Στο. Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.

    Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
    γυρίζοντας συχνά κι εκθέτοντάς την
    στων σχέσεων και των συναναστροφών
    την καθημερινήν ανοησία,
    ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.

    Κ.Π. Καβάφης, Ποιήματα, τόμ.1, Ίκαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δευτέρα αύριο πέρνα απο τον Δήμαρχο να πάρεις το 50ρικο να βγάλεις 2 μερούλες γιαυτό που έγραψες

      Διαγραφή
  3. Μεγάλε ηγέτη Αποστολάκη το 2028 θα είσαι πάλι ο δήμαρχος για όλο το λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι το 2028 δε θα γνωρίζει κανέναν . Ο Παντελής μπορεί να είναι Δήμαρχος που τον θέλει ο κόσμος ο Γιώργος με τίποτα ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΦΑΊΝΕΤΑΙ. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΟΛΑ.

      Διαγραφή
  5. Πήγαινε σπίτι σου και πες ευχαριστώ στον κόσμο για τα τόσα χρόνια γιατί δε πρόκειται να ξανά βγεις . Και θα χάσεις όλα τα λεφτά τωρα. Να ανεβάζετε όλα τα σχόλια αν δε είναι υβριστικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο