Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

«ΠΥΡΑ» ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΒΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ


«Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δήμου μας για την Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος απέστειλα δύο τουλάχιστον έγγραφα και είχα μία προσωπική συνάντηση σε θεσμικό πλαίσιο με τον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Αθανάσιο Μαυρομμάτη στον οποίο έθεσα το πολύ σοβαρό θέμα της συντήρησης του επαρχιακού δικτύου στην περιοχή μας και την ανάγκη για άμεσες επεμβάσεις λόγω της προφανούς επικινδυνότητας που είχε δημιουργηθεί από λακκούβες και παρόδια βλάστηση........


Στις ενέργειές μου αυτές δεν έλαβα καμία απάντηση ούτε φυσικά έγινε οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας παρότι στερείται αρμοδιότητας να κάνει κάποιες στοιχειώδεις επεμβάσεις σε ιδιαίτερα επικίνδυνα σημεία για αποφυγή άμεσου κινδύνου δημοτών και διερχομένων. Είναι η πρώτη φορά στην πολυετή μου παρουσία στην αυτοδιοίκηση που ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης, παλιότερα η Νομαρχία και σήμερα η Περιφέρεια, αντιμετωπίζουν με τέτοια περιφρόνηση την περιοχή μας.

Υπενθυμίζω στον κ. Μαυρομμάτη ότι ο εκάστοτε Δήμος είναι οι πολίτες του που έχουν και γνώση και μνήμη».

4 σχόλια:

  1. Βγήκες 4ος στον δήμο μας σε σταυρούς ίσως κάτι να λέει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο δίκιο έχεις.
    Οφείλεις όμως να ενημερώσεις εσύ και η Δημοτική Αρχή που πήγαν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν γραφτεί στα ΧΕΠ για οδοποιία επί Δημαρχίας Αποστολάκη.
    Θα τα κάνετε γαργάρα;
    Σύντομα θα βγούνε στον αέρα .
    Λίγη υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα του επαρχιακού δικτύου αφορά όλα τα χωριά όχι μόνο το δικό σας κ έχει τεθεί ζήτημα για να βρεθεί χρηματοδότηση. Για λακκούβες δίνονται σακούλες με πίσσα κ ρίχνετε όπως ρίχνουμε κ εμείς οι υπόλοιποι.
    Σας έχουν φτιάξει το δρόμο της εισόδου ήδη... Μη ψάχνετε αφορμές για διχόνοια! Κάποιοι είμαστε ακόμα στη μελέτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο