Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές 9 Ιουνίου 2024. Ψηφίζουμε με χέρι μυαλωμένο.

 


Του Δημοσιογράφου - Συγγραφέα
Χρυσόστομου Πατούλα
.

Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 οι Έλληνες ψηφοφόροι καλούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, να εκλέξουν τους Ευρωβουλευτές, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο....... Καλούνται να πράξουν το καθήκον τους, το απαιτεί η σπουδαιότητα των εκλογών, η πολιτική πρόοδος της κοινωνίας και η αστάθεια της συμπεριφοράς της Δημοκρατίας.
Η 9η Ιουνίου 2024 είναι κρίσιμη και ξεχωριστή μέρα γιατί κουβαλάει βαρύ φορτίο ευθύνης με κριτήρια λογικής, γι’ αυτό και οι ψηφοφόροι πρέπει να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Η ΑΠΟΧΗ δεν δίνει λύσεις στα υπάρχοντα κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά προβλήματα, απεναντίας τα τροφοδοτεί και οξύνει.
Η ψήφος είναι πρόοδος του πολιτικού επιπέδου της κοινωνίας και γενικά της Δημοκρατίας. Είναι πρόοδος, γιατί τοποθετεί πάνω απ’ όλα την προκοπή και πρόοδο της κοινωνίας των πολιτών.
Τα κόμματα υπόσχονται προεκλογικά, υπόσχονται… Όμως, πρέπει να πιστεύουν με γνώση και στην αλήθεια και δύναμη της ελπίδας, στο βαθύ νόημά της, που κρύβει μέσα της το επίμονο θέλω της προσμονής για το καλύτερο παρόν και γενικά το μέλλον, αλλά και τον ευγενικό πόθο της ψυχής.
Στις Ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου 2024, ψηφίζουμε αυτούς που μας εκφράζουν, αυτούς που έχουν γνώση και οράματα. Ψηφίζουμε με περίσκεψη και νηφαλιότητα, με καθαρά πολιτικά κριτήρια.
Η σπουδαιότητα των επικείμενων Ευρωεκλογών, είναι σπουδαίας σημασίας, τόσο για τη χώρα μας όσο και για την Ε.Ε. και αυτό, γιατί οι πολιτικές αποφασίζονται στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες με ελάχιστες εθνικές αποκλίσεις. Επομένως, η ευημερία και πρόοδος της χώρας μας, εξαρτάται κατά πολύ από την μυαλωμένη ψήφο μας.


ΨΗΦΟΦΟΡΕ!
Ψήφισε με καθαρή καρδιά και χέρι μυαλωμένο.
Η ΑΠΟΧΗ
Είναι ντροπή της λογικής,
Είναι εχθρός της Δημοκρατίας,
Είναι τροχοπέδη στην πρόοδο της κοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. Εργαζόμενοι ,αγρότες ,επιστήμονες ,ελεύθεροι επαγγελματίες που αποτελούν τα μεσαία και χαμηλά οικονομικά στρώματα της κοινωνίας ,μόνο ΚΚΕ , είναι το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται τα δίκαια συμφέροντα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο