Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΚΚΕ Ευρυτανίας: Για τη σημερινή κινητοποίηση (6 Ιούνη) στο Καρπενήσι.

 

     Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες αυτοαπασχολούμενους και άλλους εργαζόμενους που πήραν μέρος στη σημερινή διαδήλωση στο Καρπενήσι, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και την ερημοποίηση του τόπου μας.
Τώρα πια, όλοι ξέρουν ότι την ώρα που ο λαός υποφέρει, οι εφοπλιστές απολαμβάνουν …57 φοροαπαλλαγές και οι τράπεζες έχουν να πληρώσουν φόρους δέκα χρόνια. Την ώρα που δεν υπάρχουν λεφτά για τον λαό, πληρώνουμε 500.000 ευρώ τη μέρα για την αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά θάλασσα. Την ώρα που κόβονται οι επιδοτήσεις στους αγρότες η ΕΕ στέλνει 52 δις και πολύτιμα οπλικά συστήματα από το Αιγαίο στον Ζελένσκι.
Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ συμμετείχε στη σημερινή συγκέντρωση με μαζική αντιπροσωπεία.
Δεν εκπλαγήκαμε για μια ακόμα φορά από τη στάση συγκεκριμένων στελεχών της ΝΔ που προσπάθησαν να καπελώσουν την οργή του κόσμου και να φέρουν την κινητοποίηση στα μέτρα τους. Αρνήθηκαν τον συντονισμό με σωματεία εργαζομένων και άλλους φορείς. Δεν έδωσαν το λόγο σε κανένα φορέα στην πλατεία για να μην ακουστεί τίποτα εναντίον της κυβέρνησης. Κουβάλησαν τους διαδηλωτές κάτω από το εκλογικό γραφείο της βουλευτίνας της ΝΔ, λες και δεν είναι και αυτή μέρος της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της φτώχιας, της ακρίβειας, της φορομπηξίας.
Ε, όχι λοιπόν κύριοι. Οι εποχές που οι καρπενησιώτες και οι καρπενησιώτισσες πορεύονταν με «εκδουλεύσεις» και «διαμεσολαβήσεις» των τοπικών «αρχόντων» και κομματαρχών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι λαϊκοί αγώνες είναι που θα καθορίσουν τις εξελίξεις και το μέλλον του τόπου και όχι τα διάφορα συστήματα εξουσίας που θέλουν το λαό υποταγμένο και στη γωνία.
Κόντρα στην πολιτική της ΝΔ και των συνεταίρων της (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) που ανταγωνίζονται μόνο στο ποιος είναι πιο πλούσιος και διεφθαρμένος, η ενίσχυση του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές είναι εγγύηση για να είναι πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα.
 
Καρπενήσι, 6-6-2024
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο