Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ). Βίντεο με τις ομιλίες.

     



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2024, η Αιτωλοακαρνανική γιορτή – κοπή βασιλόπιτας της ΠΑΝ.ΣΥ., στο Ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel

Δείτε τα βίντεο με τις ομιλίες της εκδήλωσης:


Ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης.
 
Αποσπάσματα με τις τοποθετήσεις από την ενδιαφέρουσα εκδήλωση της ΠΑΝ.ΣΥ..
 
Εκδήλωση ΠΑΝΣΥ 2024-Χαιρετισμός προέδρου ΠΑΝΟΥ ΧΟΛΗ.
 

Εκδήλωση ΠΑΝΣΥ 2024-Ευλογία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, Χαιρετισμός και ευχές, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό.
 

Εκδήλωση ΠΑΝΣΥ 2024-Γιώργος Παπαναστασίου Δήμαρχος Αγρινίου, εκτροπή του Αχελώου.
 
 Το σοβαρό και ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα της εκτροπής του Αχελώου ήταν αυτό που παρουσίασε ο Γιώργος Παπαναστασίου Δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Αιτωλοακαρνανίας κατά της εκτροπής. Ο κ, Παπαναστασίου κάλεσε όλους να είναι κοντά στην επιτροπή με σκοπό την προστασία και το σεβασμό στις αποφάσεις του ΣΤΕ.
 
 

Εκδήλωση ΠΑΝΣΥ 2024-Οργανωτική Γραμματέας, φιλόλογος, Χατζή Πηγή,
Μουσείου Άλατος Μεσολογγίου.
 
Μουσείου Άλατος Μεσολογγίου, ιστορική, κοινωνική και εκπαιδευτική προσφορά του προς την πόλη του Μεσολογγίου, του Νομού και της χώρας.


Εκδήλωση ΠΑΝΣΥ 2024-Ομιλία με την παρουσίαση της βιογραφίας της Βικάτου Ολυμπίας.

Εκδήλωση ΠΑΝΣΥ 2024-Γεωργία Μαυροειδή Γενική Γραμματέας συλλόγου Χαλκιοπουλιτών, αρχαιολόγος βιογραφία της κας Ολυμπίας Βικάτου, η οποία πρόσφατα είναι η Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού.
 


Εκδήλωση ΠΑΝΣΥ 2024-Ελληνική χοροί από τις χορευτικές ομάδες.
 
Χορευτικές ομάδες: Συλλόγου Στρανωμιτών Ναυπακτίας- Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Βάλτου - Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ).
Ζωντανή ορχήστρα με παραδοσιακά τραγούδια: Ελένη Βίτσα (τραγούδι), Δημήτρης Καρακώστας (κλαρίνο), Κώστας Κουλτούκης (κιθάρα), Χρήστος Τσαμπόκαλος (βιολί).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο