Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Νικόλαου Ζώγα.

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Εύχομαι μια καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αγάπη!

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και μεγαλώνω την οικογένειά μου με οδήγησε στο να μην μείνω αμέτοχος στα κοινά. 
Οι παθογένειες που ταλανίζουν τον τόπο μας χρόνια τώρα, ήταν ο λόγος που θέλησα να προσπαθήσω να τις αλλάξουμε. 
Ο άνθρωπος που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη γι αυτό ήταν ο Ανώτατος Δικαστικός κ. Αλέξανδρος Σάββας.  Μαζί του δώσαμε έναν τίμιο και ηθικό αγώνα διάρκειας 5 μηνών που πάρα την λάσπη ένα ποσοστό Ξηρομεριτών δεν λύγισαν στα ρουσφέτια, στις εξυπηρετήσεις και όχι μόνο...και στάθηκαν σταθεροί.
Η πλειοψηφία των Δημοτών δεν αντιστάθηκε στα παραμύθια και....αφέθηκε στην πλάνη τους.
Μετά τις εκλογές ο κ. Αλέξανδρος Σάββας, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό σε όλους με δημόσια δήλωση του, παραιτήθηκε από την θέση του αρχηγού της παράταξης μας για τους λόγους που ανέφερε. 
Έτσι βάσει Νόμου έπρεπε να εκλέξουμε νέο αρχηγό οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης. 

Έκανα προσπάθεια να αναλάβει ένα νέο πρόσωπο την παράταξη, αλλά από τους 8 εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους  κανένας από τους υπόλοιπους 6 δεν ήθελε να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του αρχηγού της παράταξης και γι αυτό προτάθηκα εγώ και ο κ. Γαλούνης. 
Κατά την φανερή ψηφοφορία που έλαβε χώρα στις 2 Ιανουαρίου, εγώ ψηφίστηκα από τον κ. Κολοβό και ο κ. Γαλούνης ψηφίστηκε από τους κ. Πανταζή, κ. Γκούμα, κ. Κράββαρη, κ. Τόγια, ενώ παρών δήλωσε ο κ. Ζορμπάς

Πίστευα και πιστεύω ότι την παράταξη πρέπει να την αναλάβει ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα κάνει ισχυρή Αντιπολίτευση στα Δημοτικά Συμβούλια. 
Για τον λόγο αυτό και για το ότι υπήρξα ιδρυτικό μέλος της παράταξης δηλώνω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να πορεύομαι μαζί τους.
Συνεπώς, Ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα των Δημοτών ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. 


Με εκτίμηση

Νικόλαος Ζώγας

22 σχόλια:

  1. Ο Ζώγας έχασε και παραιτήθηκε
    Αφού δεν σε ήθελαν Νίκο μου
    😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι και αργηγος ο Ζώγας.
    Αν είναι δυνατόν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Νίκο. Πρώτα θα χρειαστεί η ανακοίνωση των λόγων παραίτησης του αρχηγού του συνδυασμού. Οι λόγοι υγείας δεν πείθουν. Αν δεν ήταν επικεφαλής ο κύριος Σάββας, δεν θα κατεβαινε δευτερο ψηφοδέλτιο. Πάντως τιμή σου η αποχώρηση. Αναμένουμε τους λόγους παραίτησης του αρχηγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί δεν γράφεις με το όνομα σου ώστε να ξέρει και σε ποιόν θα πει τους λόγους.

      Διαγραφή
    2. Ως δημόσιο πρόσωπο τους λόγους δεν τους απευθύνει κάποιος σύμβουλος σε έναν , αλλά σε όλους !!! ή τουλάχιστον στο 32% που ψήφισε τον συνδυασμό του. Αν πράγματι ο κ. Ζώγας ήθελε να ανεξαρτητοποιηθεί θα έπρεπε να μην είχε λάβει καν μέρος στις διαδικασίες εκλογής αρχηγού αντιπολίτευσης. Τότε στην ανεξαρτητοποίησή του δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα.Τώρα δεν πείθει κανέναν. Και περισσότερο δεν πείθει κανέναν ούτε αυτός ούτε ο παραιτηθείς αρχηγός , οι οποίοι έστω και τώρα δεν ενημέρωσαν τους λόγους της παραίτησης. Το 32% δεν είναι αμελητέο ποσοστό εκλογής.
      Είμαι σίγουρος , πως το ίδιο θα έκανε ο κ. Ζώγας αν εκλέγονταν αρχηγός π.χ ο κ. Κολοβός , γιατί μετά τον κ. Γαλούνη είναι ο πιο κατάλληλος και μοναδικός γνώστης όλων των θεμάτων . Οι λογικές , εγώ ειμί το Κράτος ή πας μη Κορίνθιος ίσον βάρβαρος , ανήκουν σε εποχές αλήστου μνήμης κι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
      Τόσον ο κ. Ζώγας όσον και ο κ. Σάββας , προεκλογικά δεν είπαν στο λαό του 32% ότι θα κλωτσίσουν την καρδάρα και θα χύσουν το γάλα , επειδή ο λαός ( άμεσα ή έμμεσα ) δεν τους εξέλεξε δήμαρχο ή επικεφαλής αντιπολίτευσης . Κι εγώ θέλω να γίνω αεροπόρος , αλλά...δεν έχω τις δυνατότητες

      Διαγραφή
  4. παπαγαλάκι εαν δε σαρεση μην τον διαβαζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την επόμενη κατέβα για δήμαρχος Νίκο, όλο το Ξηρόμερο μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πανταζής έχει ήδη καταθέσει την παραίτηση του στο Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ. Ζώγα προσχωρείστε στην παράταξη του κ Τριανταφυλλάκη. Είναι ο μόνος άξιος και ικανός δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ τον νόμο ένας που ανεξαρητοποιείται δεν μπορεί να προσχωρήσει σε άλλη παράταξη. Μπορεί όμως να ψηφίζει άνετα τις προτάσεις άλλης παράταξης και του Δημάρχου.

      Διαγραφή
  9. Αύριο περιμένουμε καί τίς άλλες 3 ανεξαρτητοποίησεις. Η βάση μίλησε και λέει ναι στην αντιπολίτευση αλλά όχι με τον επικεφαλής των 4 και καταιδρωμενων ψήφων. Η βάση δεν εγκρίνει την γραμμή του νέου επικεφαλής και να απολογείται για τίς προσωπικές του ευθύνες καί νά γυρίζουμε στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ηθικός ο τίμιος ο ικανός τριανταφυλακης κατόρθωσε να μην υπάρχει αντίπαλος τα επόμενα 20 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νίκο, αν έβγαζαν εσένα αρχηγό θα διέγραφες από την παράταξη τον Γαλούνη;
    Μα φίλε μου τόσο καιρό ήσασταν παρέα και αγκαλίτσα στην ίδια παράταξη και μαζί πάλι στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Γιατί τώρα δεν σου κάνει;
    Και γιατί έκατσες μαζί του στο ίδιο τραπέζι για να βγάλετε αρχηγό;
    Ε ρε συνδυασμός και σύμβουλοι να σου πετύχουν!!!. Εσείς με τα καμώματά σας δώσατε το 63% στον Τριανταφυλλάκη. Και λίγο πήρε αφού ουσιαστικά έπαιζε χωρίς αντίπαλο.
    Πάντως μπράβο σου. Επαληθεύεις το "ανεμομαζώματα διαολοσκορπίσματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευτυχώς που ο λαός του Ξηρομέρου σας έστειλε για μια ακόμη φορά στην αντιπολίτευση. Ο λαός είναι σοφός και ξέρει τι κάνει. Αδερφέ μου Γιάννη Τριανταφυλλάκη μόνο τον κακό σου εαυτό έχεις να φοβάσαι. Αυτοί έχουν ήδη σκορπίσει πριν ξεκινήσει η νέα σου θητεία. Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για την στήριξή μου στο πρόσωπό σου και για τις επιλογές μου από την αρχή που ξεκίνησες. Το αξίζεις που είσαι δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανεξαρτητοποιήθηκε λέει ο κύριος Ζωής. Βαρυ το πλήγμα για τον κύριο Γαλούνη. Ελπίζω να το αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πού κολλάει ο αδερφός Γιάννης με την ανεξαρτητοποίηση Ζωγα πουθενά άστο φίλε είσαι εκτός θέματος. Δεν θέλουν ρε το Γαλουνη αυτή είναι η αλήθεια το καταλάβατε η βάση από την αρχή δεν τον ήθελε και όταν μπήκε ανάμεσα μας χάσαμε τις εκλογές τώρα το κατάλαβες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς 12.58 π.μ. Δεν πρέπει να κατάλαβες ακόμα, πως οι εκλογές ήταν χαμένες πριν τον Γαλούνη γιατί χωρίς αυτόν δεν θα κάνατε ούτε συνδυασμό.
    Δεν μας λες όμως, γιατί του ζητήσατε να μπει στο συνδυασμό, όταν προηγουμένως τον είχατε αποκαλέσει "ανεπιθύμητο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζωγα.
    ποιος σε εμπιστευεται εσενα καθε φορα βαζεις υποψηφιοτητα εκλεγεσαι και μετα βρισκεις διδεν λογους και ανεξαρτητοποιησαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12:58 θα χάσεις πολλές εκλογές ακόμα υγεία να έχεις να δεις τις ητες τις πολλές που θα σας δώσει ο μεγάλος ηγέτης τριανταφυλακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο