Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου. -Πρόεδρος ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


      Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 19ης Ιανουαρίου 2024, όρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Ξηρομέρου ως εξής:

Τακτικά μέλη:

Πρόεδρος ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Αντιπρόεδρος ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Μέλος   ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μέλος   ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΑΡΣΙΝΟΗ
Μέλος ΚΡΑΒΒΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Μέλος ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Μέλος ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ


Αναπληρωματικά μέλη:
ΒΡΑΧΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΙΓΚΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΠΟΥΡΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου είναι επταμελής με τα τέσσερα τακτικά και τα τέσσερα αναπληρωματικά μέλη από την παράταξη του κ. Τριανταφυλλάκη, τα δύο τακτικά και τα δυο αναπληρωματικά μέλη από την δεύτερη παράταξη του κ Γαλούνη, και τέλος το ένα τακτικό και το ένα αναπληρωματικά μέλος από τη Λιμενική Αρχή. Από την παράταξη του κ. Γαλούνη ορίστηκε ένα αναπληρωματικό μέλος, εξαιτίας της ποσόστωσης των γυναικών.

Να επισημανθεί ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, για τον κάθε συνδυασμό είναι υποχρεωτική η ποσόστωση των γυναικών, επίσης η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής.

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τα πρόσωπα που επέλεξε ο Δήμαρχος. Τους τοποθέτησε για να τους βολέψει γιατί τους το εταξε αλλα τι να περιμένεις απο αυτούς οι οποίοι μπορεί να έχουν χίλιες καλωσύνες αλλά είναι εντελώς ακατάλληλοι. Αν υπάρχει ένα περιθώριο ανάπτυξης στον Αστακό και στο Δήμο είναι το παράλιο μέτωπο ξαι το υποβαθμίζουν τόσο πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου να το κοιτάξεις. Πολύ κακία. Μάλλον οι νέοι φίλοι σου σου την μεταδίδουν. Πρόσεχε. Βόλεμα σε άμισθη θέση μάλλον κάτι δεν πάει με το μυαλό σου.

      Διαγραφή
  2. Μελη του λιμενικου ταμειου ατομα που δεν εχουν καν βαρκα...δεν ξερουν να οδηγουν βαρκα...δεν μπαινουν ουτε τρεις φορες το χρονο καν σε βαρκα...δεν πηγαινουν καν στο λιμανι...δεν τους εχουμε δει ποτε στο λιμανι...ΕΥΓΕ.Συγχαρητηρια για τις επιλογες.Ποιος φωστηρας συμβουλεψε τονΔημαρχο?Ποια ηγετικη ομαδα εκανε αυτες τις επιλογες και θα εκθεσει τα ιδια τα μελη που εχουν μικρη ευθυνη γιατι απλα ειναι ασχετοι με το αντικειμενο?Ποιοι τους επελεξαν?Και τα μελη βεβαια γιατι δεχτηκαν τη θεση?Πως θα τρεχουν στα λιμανια για τα προβληματα οταν οι δουλειες τους δεν τους το επιτρεπουν καν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο