Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Φωτογραφίες αναγνώστη: Αλλάζει όψη η είσοδος της πόλης του Αστακού, στο Δήμο Ξηρομέρου, με τον καλλωπισμό του πρασίνου.

 

    Σύμφωνα με φωτογραφίες και κείμενο που έστειλε αναγνώστης στο ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS μας γράφει, είναι τραβηγμένες εχθές και σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, συνεχίζοντας, συνεργεία του Δήμου Ξηρομέρου προχωρούν στον καθαρισμό των δέντρων της εισόδου και γενικά του παραλιακού μετώπου της όμορφης παραλιακής πόλης του Αστακού.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, στοχευμένες δράσεις καθαριότητας, από τα συνεργεία και τους εργαζόμενους που τα αποτελούν, δημιουργούν μια καθαρή, όμορφη, πόλη.   



Το έργο της καθαριότητας που γίνετε είναι σημαντικό και θα πρέπει οι εργασίες να συνεχίζονται προγραμματισμένα, εντατικά και με αποτελεσματικό συντονισμό ώστε οι προσπάθειες των υπηρεσιών καθαρισμού του Δήμου, να εισπράττουν τα θετικά σχόλια τόσο των Δημοτών όσο και των τουριστών που θα επισκεφτούν την περιοχή.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι η καθαριότητα είναι ευθύνη όλων μας και αποτελεί δείγμα σεβασμού και πολιτισμού κάθε κοινωνίας, καθώς δημιουργεί άμεσες συνέπειες στην εμπορική, οικονομική, και τουριστική ανάπτυξη της πόλης, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό και στην ποιότητα της ζωής και καθημερινότητας των δημοτών. 





















6 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο