Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του Σπύρου Σκιαδαρέση

 


   Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος, Σπύρος Σκιαδαρέσης αναφέρει:

«Αναπόφευκτα τις ημέρες αυτές η μνήμη γυρίζει πίσω και τα συναισθήματα όλων στη δύση του 2023 είναι ανάμεικτα, σε παγκόσμιο αλλά και εθνικό επίπεδο. Σεισμοί, δυστυχήματα, πυρκαγιές, πλημμύρες, πόλεμοι κ.ά. στιγμάτισαν τη χρονιά που φεύγει επισκιάζοντας άλλα σημαντικά γεγονότα. Η αλληλουχία των συναισθημάτων «γεννά» την χαρμολύπη, ωστόσο, η ελπίδα είναι αυτή που «υφαίνει» κάθε μας προσδοκία.

Βρισκόμαστε ήδη στην ανατολή του 2024. Όλοι μας κάνουμε τις καθιερωμένες ευχές για χρόνια πολλά και καλά! Ευχές για μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη.    

Το κοινό αίσθημα σε διεθνές επίπεδο αυτή την στιγμή, είναι να κυριαρχήσει η παγκόσμια ειρήνη. Ειρήνη πρωτίστως στην καρδιά των κυβερνώντων, ενώ η διαχρονική απαίτηση του λαού για δικαιοσύνη, ισότητα και ευημερία είναι επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ.

Για να γίνουν όμως πραγματικότητα όλα αυτά, θα πρέπει να «σκηνώσει» μέσα μας η αγάπη, η οποία θα φέρει την ΕΛΠΙΔΑ και την ΑΛΛΑΓΗ που προσδοκούμε όλοι μας σε κάθε έκφανση της ζωής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο