Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Γεώργιος Αποστολάκης : Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!! Ευτυχισμένο το 2024! Υγεία, Αγάπη, Δημιουργικότητα και Χαρά στα σπίτια όλων!!!


πηγη facebook Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης

Σήμερα ολοκληρώθηκε η θητεία μας. Μια θητεία δύσκολη. Μια θητεία που ξεκίνησε το 2019 με τις καλύτερες προοπτικές  έως ότου μπήκε το 2020! ....

Τι να πρωτοθυμηθώ!!! Χάνεσαι στο μέτρημα.…. Covid-19, καραντίνα, πόλεμοι, έλλειψη προσωπικού, διπλασιασμός ενεργειακού κόστους;

Παρά τις αντιξοότητες όμως, εμείς σταθήκαμε όρθιοι!! 

Δεν σταθήκαμε απλά στο ύψος των περιστάσεων. Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. 

Φέραμε στον τόπο μας τόσα πολλά έργα! Μόλις τον τελευταίο μήνα υπογράψαμε 4 συμβάσεις με εργολάβους, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις εργασιες με τη νεα χρόνια. Επιπλέον το πρώτο δεκαπενθήμερο θα υπογραφτεί από το νέο δήμαρχο το μεγάλο έργο δίκτυο αποχέτευσης Μοναστηρακίου - Αναβάθμιση βιολογικού Βόνιτσας το οποίο το παλέψαμε, το κερδίσαμε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία 27/12/2023.   Σε επόμενη ανάρτηση μου θα σας αναφέρω αναλυτικά τα έργα που παραδώσαμε καθώς και προτάσεις σε προγράμματα οπως Οχε Αμβρακικου Οχε Δ. Ελλάδος κ.α. στη νέα δημοτική αρχή. 

Νιώθω λοιπόν τεράστια υπερηφάνεια για το έργο που παραδίδουμε σήμερα και ελπίζω η επόμενη δημοτική αρχή να σταθεί και η ίδια στο ύψος των περιστάσεων, γιατί ο πήχης ειναι ήδη πολύ ψηλά… 

Ήταν τιμή μου να υπηρετώ απο τη θέση αυτή τους δημότες μου όλα αυτά τα χρονια. 

Ευχαριστώ όλους τους δημότες, τόσο αυτούς που μας ψήφισαν όσο και αυτούς που επέλεξαν να στηρίξουν κάποιο άλλο συνδυασμό. Εξάλλου οι περισσότεροι απο εσάς, στην μακρά πολιτική μου διαδρομή,  με τιμήσατε τόσο με την ψήφο σας όσο και με τη συνεργασία σας. 

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους και υποστηριχτές του συνδυασμού μας, για την τίμια και σκληρή μάχη που έδωσαν στις εκλογες του Οκτωβρίου.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους και εργάτες όλων των υπηρεσιών του Δήμου μας, για την  αδιάκοπη εργασία τους. Χωρίς το δικό σας λιθαράκι, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο στο Δήμο μας. 

Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απεριόριστη στήριξη και υπομονή που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. 

Δεν θα πω αντίο, γιατί τον τόπο μου τον αγαπώ και δεν τον εγκαταλείπω. 

Δεν θα πω αντίο γιατί έχω υποχρέωση στο 49,1% που με τίμησε και με στήριξε να ασκήσω δημιουργική αντιπολίτευση, μόνο προς το συμφέρον του τόπου μου. 

Δεν θα πω αντίο, γιατί το οφείλω στους υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών και στους χιλιάδες συναγωνιστές και υποστηρικτές του συνδυασμού αυτού. 

Η Δύναμη Πολιτών ήταν, είναι και θα παραμείνει δυνατή, ενεργή και δημιουργική όλη την πενταετία. 

Αποχωρεί απο το Δημαρχείο αλλά θα παραμείνει παντα παρούσα και δίπλα στους πολίτες. 

Γιατί αν κερδίσαμε κάτι όλα αυτά τα χρόνια είναι να μπορούμε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και να κοιτάμε το δημότη στα μάτια. 

Τέλος Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!! Ευτυχισμένο το 2024! Υγεία, Αγάπη, Δημιουργικότητα και Χαρά στα σπίτια όλων!!! 

Θα αφήσω το 2023 με ένα απόφθεγμα του Θανάση Βέγγου: 

«Λυπάμαι τους ανθρώπους που ενώ μπήκαν στην καρδιά μου, ξεφτυλίστηκαν στα μάτια μου!»

48 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!
    Σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες απλόχερα με αγάπη
    και συνέπεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ εμπάθεια προς το Σώζο βγάζει η δήλωση του και απαξίωση προς τον Κασολα . Έτσι έκανε και πριν τις εκλογές έτσι και τώρα. Μυαλό δε βάζεις 23% την άλλη θα πάρεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ Δίκαια είσαι περήφανος για το έργο σου που έκανε τη περιοχή πρωτοπορα.αλλά και τα έργα που αφήνεις παρακαταθήκη στον επόμενο δήμαρχο. Μια απλή σύγκριση με άλλους δήμους της περιοχής μας αρκεί σαν επιβεβαιωση. Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο έπαιζες χωρίς αντίπαλο. Εσύ όμως έχασες γιατί έκανες λάθη δικά σου.Αν έδωνες βάση σε αυτά που ήθελε ο πολίτης ειδικά της Βόνιτσας θα κυβερνούσες αλλά είκοσι (20) χρόνια.Τώρα για το απόφθεγμα του Βέγγου εσύ φταίς ας πρόσεχες.Τις εκλογές τις έχασες εσύ προσωπικά απο την πολύ σιγουριά σου.Χρόνια πολλά καλή χρονιά και καλή ξεκούραση. Να θυμάσαι η ζωή συνεχίζετε και ουδείς αναντικατάστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την τελευταία παράγραφος Γιώργο δεν μας τα λες καλά. Μήπως εσύ Γιώργο τους ξευτιλησες εφόσον τρέξανε πολέμησαν για να σε βγάλουν αρχηγό σου δώσανε όλο τους το είναι εσύ Γιώργο δεν τους σεβαστηκες, Γιατί κάποιοι σου φύγανε Γιατί εσύ δεν τους έβαλες τα όρια που έπρεπε και σου φύγανε και οι σωστοί που σε βγάζανε για πολλά χρόνια ασπροπρόσωπο.Τωρα είναι πολύ αργά για δάκρυα ας πρόσεχες. Χρόνια πολλά Γιώργο και καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα 210 ψηφοδέλτια που έχασε την δεύτερη Κυριακή βλέπουμε πως η μάχη χάθηκε από τον εμφύλιο του συνδυασμού του.Απλά ο κόσμος και δη της Βόνιτσας δεν θέλανε κάποιους συμβούλους πάλι που ξαναβγήκαν.Έτσι έδωσαν την ψήφο τους και μια ευκαιρία στους άλλους.Βέβαια δεν περιμένουμε τίποτα από αυτούς γιατί είναι λίγοι για να κυβερνήσουν τον τόπο μας.

      Διαγραφή
    2. Το μυτοκολο το ξέρεις εσύ χαχα

      Διαγραφή
  6. Ελπιζουμε να μην σου μοιάσουν σε τίποτα γιατι πάει ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ κλάμα ......χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. toylaxiston eprepe na se bgaloyn alla 5 xronia + 17 = 22 na apoperatoseis to ergo soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλός πολίτης Γιώργο Happy New Year 2024

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήθελες αγκαλιές καινούριες πρωην δήμαρχε και ξέχασες καμαρακι μου ποιοι σου δώσανε την εξουσία μόνο τους ρουφιάνους άκουγες τους σωστούς τους έγραφες και ξέρεις εσύ πολύ καλά ποιοι ήταν οι σωστοί και ποιοι οι άχρηστοι που είχες δίπλα σου Αλλά η παριμοια λέει ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνετε .Σου τα λέγαμε δεν άκουγες τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ψάχνουμε τα έργα, παρε το μπουκάλα παρεα που φέρατε τη Βόνιτσα πολλά χρόνια πίσω και να μας γράφεις καμια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΜΑΘΕΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άνοιξε πέτρα να διαβώ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ, ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΚΆΠΟΤΕ ,ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ, ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΆΛΛΟΝ ΚΑΛΌ ΜΟΥ ΦΊΛΟ ΓΥΡΙΣΙΑΡΗ.#ΤΟ ,ΈΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΎΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ#ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Πογωνιά πάντως και με Αποστολάκη και με Κασολα δεν θα δει δημοτικό έργο... Αν δεν ήταν ο ιδιωτικός τομέας τότε θα ήμασταν στο 1800 ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΞΕΥΤΙΛΗΣΤΗΚΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ.ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΗΜΑΡΧΟΣ- ΚΑΣΟΛΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσένα ποιος σε στήριζε και σε έβγαζε δήμαρχο ρε ποιος ο Βασίλης ο Σώζος έβαζε πλάτη και έβγαινες δήμαρχος και έχεις το θράσος να τον κατηγορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε πες ευχαριστώ και άσε τις αιχμές....Αναρρωτησου μόνο ένα πράγμα:Ήσουν καλός κοιμήσου ήσυχα...Αν όχι προβληματισου!!!!Καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή χρονιά Γιώργο καλά κανεις και τα λες , η αχαριστία είναι το μεγαλύτερο έγκλημα !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην Κατούνα λέμε κάτσε λιας τώρα αν σου λέει κάτι αν δεν σου λέει αναρωτήσου. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Κατουνα σας αγορασε ολους ο Νασος γιαυτο τον εχετε στα ωπα ωπα τωρα

      Διαγραφή
  22. Επειδή συγκινήθηκα μας θύμησες Βασιλάκη Καΐλα θα κλείσω με ένα "απόφθεγμα" που δεν ξέρεις τι σημαίνει γιατί άλλος τόγραψε : Ότι έκανε η γίδα στο πουρνάρ κάνει το πουρνάρ στη γίδα. Ή αλλιώς "όταν κατουράς στη θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι". Θα επανέλθω και με άλλα πολλά αποφθέγματα τόσα χρόνια θαχουμε μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΡΥ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοροϊδεύετε τον άνθρωπο που έδωσε τα ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Βόνιτσα σήμερα πρώτη μέρα του χρόνου ειναι μέσα στο σκουπίδι. Άντε καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ τις άλλες χρονιές δεν ήταν μέσα στο σκουπίδι,ήταν πεντακάθαρα. Τι μας λες

      Διαγραφή
  26. Έπρεπε να είχες διώξει κάποιους πιο νωρίς σου τα λέγαν όλοι στη κατουνα, ζημιά σου κάναν γιατί δε τους εδιωχνες;; έκανες ανανέωση αλλά δε φτάνει αυτό μόνο, είχες το καλύτερο συνδυασμό σε σχέση με τους άλλους και τώρα βγήκαν από τύχη αυτοί που σου κάναν ζημιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από τα μαγειρέματα στο συνδυασμό σου έχασες και ανεστησες τους πεθαμένους, απ' τα μονοσταυρα έχασες το τοπικό στη κατουνα, αυτοί που βγήκαν πρώτοι μετά από τα εσωτερικά μαγειρέματα δε τους ήθελε κανένας, έπρεπε να τα δεις αυτά και να βάλεις όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥ ΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ σωστά. Τους έδωσε μια νίκη που δεν την περιμένανε. Τα ίδια και στην Βόνιτσα. Για αυτό στον δεύτερο γύρο δεν τον ψήφισαν.Ο κόσμος ήθελε νέα άτομα στο Δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο λαός ήθελε αλλαγή και την έκανε τι δεν καταλαβαίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εσύ 12:39 πήγαινε και κούρεψε κανενα αυγό γιατι θα σου χρειαστεί από δω και περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12:39 σε τάιζε καλά το καμαριμ τώρα πήγαινε για δουλειά γιατί ο σανος και το σουβλάκι τελειωσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Περιμένετε και θα φάτε καλά αν νομίζετε. Ότι ο δήμος θα αλλάξει χέρια την άλλη τετραετία το έργο του κασολα θα είναι τόσο μεγάλο που δεν θα έχει κουράγιο κανένας να πάει αντίπαλος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν πειράζει Γιώργο...την άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Α ρε Γιώργο έχασες και αυτοί που πανηγύριζαν στην Κατούνα πριν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών στεναχωρήθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για ποια αγάπη μιλάει που λέει ξεφτιλισμένους όσους ήταν με αυτόν και ψήφισαν Κασολα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το επίπεδο του αυτό ήταν αυτό θα είναι και αυτό θα παραμείνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το έτος 2023 αλλάξαμε θερμοσίφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο