Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση ονόματος και σήματος του νέου εκλογικού συνδυασμού (Όραμα και Προοπτική) με υποψήφιο δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας τον Βασίλη Σώζο


Παρουσία πλήθους κόσμου και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 30/04/2023 και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο «Sozos Inn Hotel»,...... η εκδήλωση παρουσίασης του ονόματος, του σήματος αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του νέου εκλογικού συνδυασμού ( Όραμα και Προοπτική ) με υποψήφιο δήμαρχο κ. Βασίλη Σώζο, ο οποίος δεσμεύτηκε για μια πορεία ήθους και διαφάνειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο επικεφαλής της δημοτικής πρωτοβουλίας κ. Βασίλης Σώζος μίλησε συνοπτικά για τους λόγους που τον ώθησαν να ξεκινήσει μαζί με άλλους ενεργούς πολίτες αυτή τη νέα προσπάθεια διεκδίκησης της εμπιστοσύνης των πολιτών ως υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του αλλά και τις προτεραιότητές του.

«Η παράταξη μας είναι μια έντονη πολιτική παρέμβαση στις πολιτικές του παρελθόντος. Ο χώρος που υπάρχει για κάτι νέο μας δίνει δύναμη όχι απλά να προχωρήσουμε αλλά και να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες μας για να φέρουμε την αλλαγή σε αυτόν τον τόπο» τόνισε και συνέχισε λέγοντας «Η επόμενη μέρα της Νέας Δημοτικής Αρχής θα μας βρει έτοιμους να αναλάβουμε την ευθύνη της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας μέσα από ένα πρόγραμμα και ολοκληρωμένο σχεδιασμό που αφορά στην ανάπτυξη συγκεκριμένων δράσεων».

Το μήνυμα που έστειλε προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι «στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια αλλαγής πλεύσης από μηδενική βάση. Ο Δήμος μας χρειάζεται επανεκκίνηση. Εμείς μέσα από τον δικό μας αναπτυξιακό σχεδιασμό της επόμενης μέρας για την περιοχή μας λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις στρεβλώσεις του παρελθόντος και στόχος μας είναι να τις αντιστρέψουμε δημιουργικά προς όφελος όλων.
Με δεδομένη την αγάπη μας για το Δήμο και με υπευθυνότητα, αφήνουμε πίσω οπισθοδρομικές, αποτυχημένες πρακτικές διοίκησης που αποτέλεσαν τροχοπέδη στην πορεία του Δήμου, ενώνοντας την κοινωνία δυναμικά, με στόχο την ανανέωση και καινοτομία σε όλους τους τομείς. Καλούμε τους δημότες να αποκηρύξουν την αδιαφάνεια, τις πελατειακές πρακτικές, την αυθαιρεσία και να διεκδικήσουν μια νέα δημιουργική πορεία ανάπτυξης του Δήμου που θα στηρίζεται στις αρχές της νομιμότητας, της διαφάνειας και της δημοκρατίας».

Στον χώρο προσήλθε πλήθος κατοίκων από όλες τις ενότητες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, από όλους τους κοινωνικούς επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, με την νεολαία να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της. Νέοι άνθρωποι, έμπειρα στελέχη, και ενεργοί υποστηριχτές, με δυνατό παλμό και αδιαμφισβήτητη μαζικότητα, έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας δημοτικής κίνησης.

Δεδομένου ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός κάτι πολύ καλό έρχεται για τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.










22 σχόλια:

  1. Θα βάλει μωρέ η δεν θα βάλει ο Σωζος δώσε Βασίλη και εμείς μαζί σου να διώξουμε τα εξαπτέρυγα του Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σώζο , Καλή Επιτυχία.
    Πες την αλήθεια στο κόσμο.
    Αποκάλυψε και αποκαθήλωσε το καθεστώς της σαπίλας.
    Κατάργησαν τη Δημοκρατία.
    Γράφουνε στα υποδήματα τους τους νόμους.
    Κατάργησαν την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στη Βόνιτσα εδώ και 2,5 χρόνια. Αυτό δεν έχει γίνει ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μοιράζουνε χρήματα των Δημοτών σε ρουσφέτια και όχι μόνο κυρίως προεκλογικά.
    Κάποιοι άνεργοι ζούνε αποκλειστικά από το Δήμο, μερικοί δε έχουνε πλουτίσει.
    Μέχρι τον Οκτώβρη θα βγούνε πολλά στον ΑΕΡΑ.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή αυτός τωρα ηρθε στην βονιτσα με αλεξιοτωτο έπεσε; Ο εν λογω κυριος παντα στηριζε τον νυν και εμπαινε στο ψηφοδελτιο και απεδρασε γιατί; Ο καρυς απο τον πρωτο γυρο για πλακα θα την παρει και αυτην την πενταετια.Ειναι αναντικατάστατος γατάκια 😅😅😅😅😅😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι ο εν λόγω κύριος θα μπορούσε να κάτσει και να τα τρώει με τον κάρυ αλλά έφυγε όμως δεν τα λες.

      Διαγραφή
    2. Και πάρα πολύ έκανε εσυ το ξέρεις το γιατί❓

      Διαγραφή
  4. Τώρα τι να πουμε το βουλώνουμε και καθόμαστε. Έπρεπε κάποιος να μην ήταν εκεί χθές ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολλοί δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί χθές, δυστυχώς.

      Διαγραφή
  5. Το. Αρπαχτηκο. Της. Κατουνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να αλλάξει κάτι. Έχει καταντισει καθεστώς και όχι ηθικά και νόμιμα ο κάρυ. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή. Τέλεια επιλογή ίσως να μην υπάρχει και μην υπάρξει . . Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή ο Σωστός . Αξίζει μια προσπάθεια τουλάχιστον τους άλλους τους έχουμε φάει στη μάπα τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ησουν Αντιδήμαρχος μεσα σε όλα, είσαι στην Περιφέρεια σαν να μην υπάρχεις, δεν μας ξεγελάς την καρέκλα θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε το λες και όραμα, προοπτική με ότι περισεψε απ το Δήμαρχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ότι περισεψε κάνεις λάθος όσοι του φυγανε και δεν είναι ένας δεν είναι δυό έτσι για να του φυγει και λίγο η μαγκιά.. Ερχόμαστε άκρη!!!!

      Διαγραφή
  9. Αυτοί, που ήταν κάποτε με τον Αποστολάκη, τώρα ,δεν τους κάνει γιατί δεν τους έκανε τα χατίρια. Θέλανε, θέσεις και αξιώματα που δεν άξιζαν .Ας,κατέβουν στον λαό για να φάνε το στραπάτσο ,που έφαγαν και οι προηγούμενοι και έτσι θα κρυφτούν και αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ston lao na doume tous epanastates 😉😉😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον κοσμο κ την κοσμοσυροη δεν λετε τιποτα γατακια....6 μηνες πριν της εκλογες .....Ερχομαστε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά σιγά παιδιά μην κάνετε πολύ κρότο 💆💆💆💆💆💆

      Διαγραφή
    2. Και κρότο θα κάνουμε και εσείς θα κάνετε στην άκρη γιατί η δύναμη μας θα είναι τόσο μεγάλη που θα παρασολισετε γατάκιααα

      Διαγραφή
  12. Ο λαός γνωρίζει πολύ καλα γιατί φύγανε από το καρυ και πάνε υποψήφιοι στο Σώζο τους περιμένει στην γωνία αμ φαγοπότι συνέχεια δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ όλοι αυτοί που μείνανε στον καρρυ είναι από ιδεολογία και οι άλλοι φυγανε. Για κοίτα λίγο πίσω σου να δείς ποιός είναι ο καρρυ αυτοί που πολέμησαν με όλη τους την δύναμη να τον βγάλουν αρχηγό την επόμενη των εκλογών τους άδειασε όλους πρώτη και καλύτερη την Καρελου αμέσως μετά τον Μιχάλη και τέλος ήρθε και η ώρα του Σωζου σε όλα όσα είχαν συμφωνηθεί δεν θυμόταν τίποτα τώρα έμεινε με όλους όσους του βρίζανε το σπίτι με ότι ποιό αισχρό υπάρχει στην ελληνική γλώσσα. Αυτός είναι ο καρρυ

      Διαγραφή
  13. Μπάρμπα Κώστα δώσε να μην μπορεί ούτε αναπνοή να πάρει ο ξερόλας νόμιζε ότι μόνο αυτός ξέρει εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο