Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Υποψηφιότητες με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο.

 


Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Χριστίνα Μπέλλου-Ντάλλα, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο.


Σε δήλωσή της η κα. Χριστίνα Μπέλλου-Ντάλλα ανέφερε:....

«Η αγάπη για τον τόπο μου και η διάθεσή μου για προσφορά με παρακίνησαν να αποδεχθώ την τιμητική για μένα πρόταση του Δημάρχου μας, Κώστα Λύρου, να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή». Ετσι θα μου δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλω στην κοινή μας προσπάθεια για ένα ακόμη καλύτερο Δήμο. Αγαπάω το τόπο μου και θέλω να προσφέρω και μέσα από τα κοινά θα έχω λόγο στις αποφάσεις που αφορούν τον Δήμο και την ποιότητα της ζωής μας»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»




Αφροδίτη Παπαδογέωργου: «Προχωράμε σταθερά με Κώστα Λύρο»

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Αφροδίτη Παπαδογέωργου.

Σε δήλωση της η κα. Αφροδίτη Παπαδογέωργου ανέφερε:

«Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει μια αγαστή συνεργασία με τον Κώστα Λύρο και διατηρώντας μια πολυετή οικογενειακή φιλία που με τιμά, υποστηρίζω αβίαστα την επανεκλογή του. Ο Κώστας Λύρος έχει αποδειχθεί ένας ικανός και εργατικός Δήμαρχος και κυρίως υπερασπιστής του δημοσίου συμφέροντος με μεγάλη μέριμνα για την εξυγίανση του δήμου η οποία αποτελεί βάση για κάθε περαιτέρω προοπτική ανάπτυξης.

Πρέπει να δώσουμε στον Κώστα Λύρο την ευκαιρία και την ευθύνη να προχωρήσει το σπουδαίο έργο του για έναν δήμο με γερά θεμέλια και όχι ανώφελη επιστροφή στο παρελθόν. Προχωράμε σταθερά με τον Λύρο!»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο