Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΚΚΕ : Πρόγραμμα υποψηφίων και στελεχών


Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αιτωλοακαρνανία, με αισιοδοξία και ορμή συνεχίζουν την πλατιά εξόρμηση στο λαό και τη νεολαία της περιοχής. Ήδη εξελίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, περιοδειών και εξορμήσεων το οποίο εμπλουτίζεται μέρα τη μέρα ώστε να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε κάθε γωνιά του Νομού μας, σε κάθε χώρο δουλειάς, κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε γειτονιά......

ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΗ

7:30 μμ, ο Γιώργος Χασιώτης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Αιτωλικό.

7:30 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του σωματείου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις εργατικές κατοικίες Αγίας Βαρβάρας, στο Αγρίνιο.

8:30 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Παναιτώλιο.

8:30 μμ, ο Γιώργος Θεοδώρου, γραμματέας της ΚΟΒ Ξηρομέρου, επικεφαλής κλιμακίου της ΚΟΒ Ξηρομέρου, θα περιοδεύσει στα χωριά Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΗ

7:00 μμ, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη συνοικία του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

8:00 μμ, ο Θανάσης Καραγιάννης, γραμματέας της ΚΟΒ Θέρμου, θα περιοδεύσει στα χωριά Αγία Σοφία και Μυρτιά.

8:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην Παραβόλα και στην Παντάνασσα.

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΗ

7:00 μμ, η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα, στην οδό Παπαστράτου, στο Αγρίνιο.

8:00 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Καινούργιο.

8:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.

8:00 μμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία της στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

8:00 μμ, η ΚΟΒ Ξηρόμερου, στον Αστακό, διοργανώνει σύσκεψη στο καφενείο έναντι του Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κομπλίσης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρόμερου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΗ

11:00 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.

10:00 πμ, η Χρυσούλα Λόη, στέλεχος του Κόμματος, επικεφαλής κλιμακίου της ΚΟΒ Αιτωλικού-Οινιαδών θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά του Αιτωλικού.

8:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Μάστρο.

8:30 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στα χωριά Μαχαιρά, Πρόδρομος και Χρυσοβίτσα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο