Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Στη δικαιοσύνη για άτομο που εγκατέλειψε σκυλίτσα με τα μωρά της (φωτο)


Στην δικαιοσύνη προσφεύγει ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας για άτομο που εγκατέλειψε σκυλίτσα με τα μωρά της.....

«Εγκληματικά τα χέρια που τα παράτησαν και οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός δεν είναι αρκετός για να περιγράψουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη», σημειώνει ο δήμος.

Αναλυτικά:

«Οι φιλόζωοι που αγαπούν και σέβονται τα ζώα, το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν βλέπουν ένα ζώο σε κίνδυνο είναι να το πάρουν και να του προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεται. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα

Η σκυλίτσα με τα μωρά της παρατήθηκε σε χώρο του Δήμου. Έχουμε ενημερωθεί για το άτομο που τα παράτησε και θα προβούμε στις νομικές ενέργειες.

Η εθελόντρια του Δήμου πήρε τη μαμά και τα μωρά της με κύριο μέλημα τη φροντίδα της οικογένειας που παράτησαν με ένα μπουκάλι γάλα δίπλα και συγχρόνως έψαχνε να φιλοξενία γιατί παρά τα όσα έχουν ειπωθεί, δεν υπάρχει όχι χώρος αλλά ούτε μια γωνία για να στριμωχτούν.

Η μαμά με τα μωρά της φιλοξενούνται και πηγαν για έλεγχο και θεραπεία στον κτηνίατρο που έχει σύμβαση με το Δήμο.

Εφόσον λοιπόν έγινε ότι καλύτερο για αυτές τις ψυχες, τώρα μπορούμε να ανεβάσουμε και φωτογραφίες για να δείτε σε τι κατάσταση βρέθηκαν αυτά τα μωρά και η μητέρα τους.

Εγκληματικά τα χέρια που τα παράτησαν και οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός δεν είναι αρκετός για να περιγράψουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Η δικαιοσύνη έχει το λόγο».





agriniopress.

3 σχόλια:

  1. Μια ιστορία που προσομοιάζει με αυτούς που κατά εποχές γκρέμιζαν τις γλάστρες στην παραλία, και με αυτούς που έσπαγαν τις μπάρες. Τότε οι ανακοινώσεις του Δήμου ήταν πομπώδεις, ως τις άοσμες εξαερώσεις, και βέβαια καμιά τιμωρία. Αναμένουμε την πορεία της τιμωρίας αυτού που εγκατέλειψε τα κουτάβια. Γνωρίζουμε την συνήθεια του Δήμου, αλλά περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που έσπασε τη μπάρα πήγε και τα πλήρωσε στον δήμο. Ο Δήμος γιατί έκοψε ένταλμα εξόδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρετίσματα στην εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο